"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נסראללה על הצהרת הגולן של טראמפ: "עדות לזלזול שלו במוסלמים ובערבים"
מזכ"ל חיזבאללה נסראללה תקף את ההכרזה ההיסטורית של הנשיא האמריקני • גם נשיא איראן חסן רוחאני יצא נגד ההחלטה: "עבירה ברורה על החוק הבינלאומי"
חסן נסראללה // צילום: אי.אף.פי // חסן נסראללה // צילום: אי.אף.פי

נסראללה על הצהרת הגולן של טראמפ: "עדות לזלזול שלו במוסלמים ובערבים"

מזכ"ל חיזבאללה נסראללה תקף את ההכרזה ההיסטורית של הנשיא האמריקני • גם נשיא איראן חסן רוחאני יצא נגד ההחלטה: "עבירה ברורה על החוק הבינלאומי"

, עודכן

מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה תקף היום (שלישי) אתהחלטת נשיא ארה"ב דונלד טראמפלהכיר בריבונות הישראלית ברמת הגולן: "טראמפ מזלזל בכל ההחלטות הבינלאומיות ובקונצזנוס העולמי שהגולן הוא אדמה סורית כבושה. ההכרזה הזאת מעידה על הזלזול שלו בעולם הערבי ובאסלאם. טראמפ מזלזל בעמדות בעלות הברית שלו ולא לקח אותן בחשבון כשקיבל את ההחלטה בנוגע לגולן".

צילום: רויטרס

הנשיא האמריקני חתם אתמול רשמית על ההכרה האמריקנית ברמת הגולן, במהלך פגישתו עם ראש הממשלה בנימין נתניהו. "רמת הגולן נועדה להגן על ישראל מפני כל איום מסוריה, איראן ומדינות אויבות", אמר טראמפ.

בעולם המוסלמי תקפו עוד לפני נסראללה את החלטתו של טראמפ. נשיא איראן חסן רוחאני אמר: "איש לא היה יכול לדמיין שאיש מאמריקה יבוא ויעניק אדמה ששייכת לעם אחר, לכוח כובש".

רוחאני הביע את זעמו ואמר כי: "מדובר בעבירה ברורה על החוק הבינלאומי ועל הנורמות המקובלות בעולם. פעולה כזו היא חסרת תקדים במאה השנים האחרונות".

עוד בנושא:

טראמפ על ההכרה בגולן: "עניין של ביטחון אזורי"

האיחוד: "לא מכירים בריבונות ישראל ברמת הגולן"

היסטוריה: טראמפ חתם על ההכרה בגולן

"ההכרה בגולן - מתקפה על ריבונות סוריה"

סעודיה ובחריין גינו את החלטת טראמפ להכיר בגולן

מוקדם יותר היום הודיעו יריבותיה של איראן במפרץ הפרסי, ערב הסעודית, בחריין וכוויית כי הן מגנות את החלטת טראמפ. "הניסיון לבצע מחטף ולהציב עובדות בשטח לא יעבוד. רמת הגולן היא שטח סורי וערבי כפי שמוכר בכל המוסדות הבינלאומיים הרלוונטיים", נכתב בהודעה שפרסם המשטר בסעודיה בסוכנות הידיעות הרשמית במדינה.

"להחלטה הזו תהיה השלכה שלילית על שיחות השלום ועל היציבות הביטחונית באזור כולו", נכתב בהודעה שמקורה בארמון המלכותי בריאד. גם משרד החוץ הכוייתי פרסם הודע המביעה צער על בחירתו של הנשיא טראמפ להכיר בגולן.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...