"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארה"ב: דו"ח מולר הוגש, מסתמן כי טראמפ יוצא נקי

החוקר המיוחד העביר לידי התובע הכללי במשרד המשפטים האמריקני את המסמך שעוסק בפרשת ההתערבות הרוסית בבחירות לנשיאות • לפי דיווחים, מולר לא המליץ להעמיד את הנשיא דונלד טראמפ לדין

,עודכן
החוקר המיוחד רוברט מולר // צילום: איי.אף.פי // החוקר המיוחד רוברט מולר // צילום: איי.אף.פי

לאחר 22 חודשי חקירה, הגיש אתמול (שישי) החוקר המיוחד בפרשת ההתערבות הרוסית בבחירות לנשיאות ארצות הברית רוברט מולר - את דו"ח הממצאים שערך. בין היתר עוסק המסמך בחשד כי הנשיא דונלד טראמפ קיים קשרים עם מוסקבה במטרה להטות את תוצאות הבחירות.

הדו"ח הוגש לתובע הכללי ויליאם בר, שאמר לאחר קבלתו כי ייתכן שהממצאים יתפרסמו כבר בסוף השבוע. עם זאת, לא ברור מה יהיה היקף החשיפה של המסמך.

הדו"ח נמצא בידיו, התובע הכללי וויליאם בר // צילום: רויטרס

דוברת הבית הלבן שרה סנדרס אמרה לאחר הפרסום כי "הנשיא טרם ראה את ממצאי החקירה של מולר", אך על פי דיווחים, החוקר המיוחד לא המליץ על הגשת כתבי אישום נגד מי מהגורמים המעורבים - ובהם גם הנשיא טראמפ.

עוד בנושא:

מולר: "לא לגזור מאסר על יועץ טראמפ לשעבר"

דיווח: יועמ"ש הבית הלבן משתף פעולה עם חקירת טראמפ

דרישה לעונש מאסר כבד למייקל כהן

טראמפ: "הייתי נותן לעצמי ציון 100"

מחוקקים משתי מפלגות בית הנבחרים האמריקני קראו לבר להביא את המסמך לעיני הציבור בהקדם האפשרי. אם אכן יוחלט להאשים את טראמפ בסעיפים כלשהם הוא יעמוד לשימוע בפני הקונגרס שם עלולים להיפתח צעדי הדחה נגדו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר