טרור הבלונים נמשך: טיסן עם רימון יד אותר בעוטף עזה
על רקע ההסלמה האחרונה נמשך שיגור מטעני הנפץ לעבר הדרום, ויותר מ-50 בלונים נשלחו לעבר העוטף • חבלן משטרה הגיע לזירת האירוע בכביש 234
המתיחות בדרום:טיסן עם רימון יד אותר היום (ראשון) בכביש 234, בין רעים לאורים בעוטף עזה. חבלן משטרה הגיע לזירת האירוע.
קטע הכביש נסגר לתנועה בשל האירוע. האירוע מתרחש על רקע המתיחות בין חמאס לישראל בימים האחרונים, זאת כשבמקביל מתנהלים מגעים להסדרה. בתוך כך, על פי גורמי הביטחון נשלחו לעבר העוטף יותר מ-50 בלונים במהלך היום.
בחמישי האחרוןזוהו שני שיגורים מעזה לעבר גוש דן, לראשונה מאז צוק איתן. אחת הרקטות נפלה בשטח פתוח בחולון, ושרידיה אותרו ליד בית ספר. צה"לתקף בתגובה כמאה יעדי טרור, וארגוני הטרור השיבו בשיגורים לעבר עוטף עזה בלילה שבין חמישי לשישי.
עם זאת, בשישי בבוקר פרסם דובר צה"ל כי על פי ההערכה השיגורים לעבר גוש דןנעשו בטעות. כמו כן, בכיר בחמאס דיווח כי הושגו הבנות להפסקת אש בסבב הנוכחי. כמו כן,הפלגים הפלשתיניים הודיעו על ביטול צעדות השיבה בגבול הרצועה, לראשונה מאז 30 במרץ 2018.
העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו