"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
היום במשדר "ישראל היום" ו־i24NEWS: יאיר לפיד
יו"ר מפלגת יש עתיד, והיו"ר המשותף ברשימת כחול-לבן לכנסת, יגיע להתראיין במשדר הבחירות של "ישראל היום" ו-i24NEWS
ניצני המרד היו שם. יאיר לפיד | צילום: אי.פי.אי

היום במשדר "ישראל היום" ו־i24NEWS: יאיר לפיד

יו"ר מפלגת יש עתיד, והיו"ר המשותף ברשימת כחול-לבן לכנסת, יגיע להתראיין במשדר הבחירות של "ישראל היום" ו-i24NEWS

ארז לין
, עודכן

משדר הבחירות השבועי של"ישראל היום" וi24NEWS- ישודר היום (ראשון) בערב.

הפעם האורח המרכזי יהיה יו"ר מפלגת יש עתיד והיו"ר המשותף של רשימת "כחול לבן" לכנסת, ח"כ יאיר לפיד.

לפיד, שממוקם במקום השני ברשימה וצפוי לחלוק עם גנץ את תפקיד ראש הממשלה במידה והרשימה תרכיב קואליציה, כיהן בעבר כשר אוצר תחת נתניהו, אך מאז בחירות 2015 נחשב לאחד ממבקריו החריפים ביותר.

הצטרפותו של לפיד, יחד עםמפלגת תל"ם של משה (בוגי) יעלון, לרשימתו של בני גנץ, הפכה את הרשימה המשותפת למפלגה החזקה ביותר בסקרים, אך מנגד, נראה כי גם אם תנצח את הליכוד בבחירות הקרובות, תתקשה להרכיב ממשלה בגלל מאזן הגושים שנוטה לטובת הימין.

אם לא די בכך, נראה כי פועלו של לפיד בעניין גיוס החרדים צפוי למנוע כל הסכם קואליציוני בין הרשימה למפלגות החרדיות. הריאיון היום מתקיים אחרי שתי התפתחויות דרמטיות מהימים האחרונים: הדיווח ב"חדשות 12" שלפיו איראן פרצה למכשיר הנייד של גנץ, והשני, הירי על גוש דן, שכמעט הוביל לסבב הסלמה.

משדר הבחירות היום - #IsraElections2019 - מורכב משתי תכניות בנות חצי שעה: אחת באנגלית בהנחיית נורית בן, ואחת בצרפתית בהנחיית ברברה שרר. העורך הראשי של "ישראל היום", בועז ביסמוט, יגיש לצידן בשתי התוכניות.

המשדר כולל גם פרשנויות וניתוחים, כמו גם קולות מהשטח סביב ההתפתחויות הפוליטיות האחרונות. בנוסף ינותח הסקר המשותף שנערך על-ידי i24NEWS ו-"ישראל היום" ושפורסם בשבוע שעבר.

ניתן לראות את המשדר השבועי בשעה 20:00 בערוץ i24NEWS באנגלית (אפיק 34 ו-200 ב-HOT) ובשעה 20:30 בצרפתית (אפיק 144 ב-HOT).

גם הפלטפורמה הדיגיטלית של "ישראל היום" תעלה חלקים מהמשדר.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...