"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הראשון של זידאן: אדר מיליטאו חתם בריאל מדריד
הבלם הברזילאי בן ה-21 שמככב העונה במדי פורטו, חתם עד 2025 ויעבור לברנבאו כבר בקיץ הקרוב • נרכש בסכום המוערך בכ-50 מיליון יורו
צילום: אי-אף-פי // אדר מיליטאו. חתם עד סוף עונת 2025

הראשון של זידאן: אדר מיליטאו חתם בריאל מדריד

הבלם הברזילאי בן ה-21 שמככב העונה במדי פורטו, חתם עד 2025 ויעבור לברנבאו כבר בקיץ הקרוב • נרכש בסכום המוערך בכ-50 מיליון יורו

,עודכן

הספתח של זינדין זידאן בריאל מדריד. בלם אדר מיליטאו בן ה-21 חתם היום (חמישי) אצל אלופת אירופה היוצאת עד סוף עונת 2025. מיליטאו, שנרכש מפורטו תמורת סכום של 50 מיליון יורו יהיה הרכש הראשון של המאמן הצרפתי והוא יצטרף לבלאנקוס כבר בקיץ הקרוב.

הברזילאי הצעיר, שנחשב לאחד הכישרונות הצעירים העולים בכדורגל העולמי, הצטרף רק בקיץ האחרון לפורטו תמורת ארבעה מיליון יורו מסאו פאולו ומיד הפך לאחד שחקני ההגנה הבולטים בכדורגל הפורטוגלי.

ע"פ הדיווחים באנגליה, יכולותיו הפיזיים והמהירות העצומה שלו גרמו להתעניינות בקרב ליברפול ומנצ'סטר יונייטד, אך בסופו של דבר בריאל הצליחו לשים יד על הטאלנט. חשוב לציין כי סעיף השחרור של מיליטאו שעמד על כ-50 מיליון יורו, אמור היה לעלות בכ-50 אחוז ב-15 ביולי, ואז מחירו היה מגיע ל-75 מיליון יורו – לכן בריאל לא היו יכולים לחכות הרבה והחתימו כבר עכשיו את הברזילאי, שיהיה גם הרכש הראשון של זיזו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו