צילום: אורן בן חקון // אלי אוחנה. אופטימי כהרגלו

אוחנה: "קלינגר? אחד מהמאמנים הכי טובים"

יו"ר בית"ר ירושלים החמיא למאמן בהפנינג פורים של המועדון: "עוברים עונה קשה ובהחלט שיש אכזבה. בטוח שבעונה הבאה הקבוצה תחזור לעצמה. האחריות היא על כולנו"

בית"ר ירושלים ערכה הערב (רביעי) הפנינג פורים לילדי עמותות אשר היא מאמצת ומשתפת עימן פעולה בשנתיים האחרונות והן נתינה כדרך חיים, ילדים מעמותת 'שלוה', 'בית הילד' וכן שתי מועדוניות לילדים ממשפחות קשיי יום. 

מלבד השחקנים שנטלו חלק באירוע גם יו"ר המועדון, אלי אוחנה, דיבר על הסערה שפקדה השבוע את הקבוצה עם ההצעה להתפטרות של המאמן ניר קלינגר.

 "אנחנו עוברים עונה קשה ובהחלט שיש אכזבה", אמר אוחנה, "אנחנו לא מפילים את  האחריות על איש מקצוע אחר כי האחריות היא על כולנו. קלינגר הציע להתפטר אבל חוגג החליט שהוא יסיים את העונה. נחליט לגבי מאמן בסוף העונה הנוכחית. אני בטוח שנדע לעשות את הדברים טוב יותר ושלא נהיה במיקום שאנחנו היום". 

ניר קלינגר. מחמאות מהיו"ר של המועדון // צילום: דני מרון

אוחנה הוסיף: "ראיתי הרבה מאוד מאמנים, ניר קלינגר הוא אחד מהטובים ביותר שיצא לי לראות, ואני לא מכיר אותו כמאמן קודם. העונה הזאת קשה, אבל בית"ר לא מתחילה ונגמרת בעונה הזאת. למועדון היו בהיסטוריה עונות קשות והוא ידע לצאת מזה ואני בטוח שזה מה שיקרה גם בעונה הבאה והקבוצה תחזור לעצמה. אנחנו מתייחסים לפלייאוף התחתון ברצינות כדי שחלילה לא ניקלע למאבקים מיותרים לקראת סוף העונה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...