"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו: "תיק החינוך יישאר אצל הליכוד"

רה"מ התייחס לדרישותיהם של מועמדים מהימין ומהשמאל לקבל את התיק הנחשק אחרי הבחירות • "זה הדבר החשוב שנשאף אליו, בשביל זה צריך ליכוד גדול"

,עודכן
מנסה לשדר תחושה שהעסק בצד השני מתפרק: נתניהו, צילום: אורן בן חקון

ראש הממשלה דיבר היום (שני) בישיבה של סיעת הליכוד במרכז למורשת בגין. נתניהו התייחס לאמירות שנשמעו מימין ומשמאל בשבוע האחרון, בעיקר על ידי סמוטריץ', בנט ופייגלין, על קבלת תיק החינוך אחרי הבחירות. "אם הליכוד ירכיב את הממשלה הבאה, תיק החינוך יישאר אצלנו".

צילום: יוני ריקנר

נתניהו הוסיף ואמר, "זה הדבר החשוב וזה מה שאנחנו נשאף לעשות כדי להמשיך להנחיל ציונות ומצוינות לכל ילדי וילדות ישראל. אבל לצורך זה צריך להבטיחשהליכוד ירכיב את הממשלה הבאה, ושיהיה גדול, זה המבחן שלנו: ליכוד אחד גדול מול כל השמאל. זאת הבחירה האמיתית, בין ממשלת שמאל בראשות לפיד וגנץ, לבין ממשלת ימין של הליכוד בראשותי".

תיק החינוך יישאר אצל הליכוד, נתניהו // צילום: אורן בן חקון

עוד אמר נתניהו, "המורשת של זכותנו על ארץ ישראל, זכותנו למדינת לאום משלנו בארץ ישראל, זה חלק מהמורשת שאנחנו צריכים להנחיל לצעירי ישראל. אנחנו הגדרנו את זה כ'ציונות ומצוינות'. אני חושב שזה התמצית של הדבר שהוא החשוב מבחינתנו – הנחלה לדורות ההמשך".

סגנית שר החוץ ציפי חוטובלי הגיבה לאמירתו של נתניהו. "נפתח הקרב על תיק החינוך בליכוד. מדובר בהחלטה נבונה של ראש הממשלה להשאיר את הנושא החשוב ביותר בידי הליכוד".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר