"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בכיר פלשתיני: "שואפים לראות ממשלה חדשה בישראל שתלך בדרך המשא ומתן"

בכיר ברשות אמר ל"ישראל היום" כי הפלשתינים "מקווים לממשלה שתאמץ את עקרונות הסכם השלום" • אבו מאזן: "דבקים בפתרון שתי המדינות"

,עודכן

בכיר פלשתיני אמר היום (ראשון) ל"ישראל היום" כי הפלשתינים מעוניינים לראות ממשלה חדשה בישראל שתלך בדרך המשא ומתן. אליאס זננירי, סגן יו"ר הוועדה לאינטראקציה עם החברה הישראלית אמר את הדברים, במסגרת הפגישה בין יו"ר מרצ תמר זנדברג ויו"ר הרשות הפלשתינית אבו מאזן.

אבו מאזן אמר במהלך הפגישה כי הפלשתינים נותרו מחויבים לפתרון שתי המדינות. עוד הוסיף אבו מאזן: "אנו דבקים בעקרונותינו, שתי מדינות לשני עמים, מלחמה בטרור והעברת כספי המיסים הפלשתיניים לידי הרשות".

"למרות שיש עמדות שונות וקיצוניות, אנחנו נמשיך לדבוק בדרך הזו. יש לנו פרוטוקולים והסכמות שאנחנו מחויבים להם למאבק בטרור. אנחנו פונים למדינת ישראל וקוראים לה: אין לכם זכות להחזיק את הכספים שלנו. ישראל אחראית לבעיה הכלכלית שאנחנו עוברים כרגע, אבל עמדתנו המדינית לא זזה: פתרון שתי המדינות, מאבק בטרור והחזרת הכספים שלנו", אמר אבו מאזן.

במהלך הפגישה אמרה חברת הכנסת זנדברג כי אבו מאזן סיפר לה כי מאז העברת השגרירות האמריקנית לירושלים לא קיימו אנשיו מגעים עם ארצות הברית.

זנדברג הוסיפה: "באנו לכאן עם מסר של שלום. להעביר את המסר ששלום הוא הנושא שצריך לעמוד במוקד הבחירות ולעמוד על סדר יומה של הממשלה הבאה. שלום יבטיח את הביטחון של ישראל והוא האינטרס של שני העמים. הדרך לשלום עוברת במו"מ לשתי מדינות. זה מה שצריך לעמוד על סדר יומה של הממשלה הבאה. מרצ מדגישה את הנושא הזה. בשביל שיעמוד על סדר יומה של הממשלה הבאה הוא צריך להיות על סדר היום של הבחירות".

"כל ממשלה שלא תקום, חייבת לפתוח במו"מ. מרצ, בתור המפלגה היחידה שמובילה את נושא המו"מ ופתרון שתי המדינות, מתכוונת להבליט את הנושא גם במערכת הבחירות וגם להביא אותו לפתחו של הממשלה הבאה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר