"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אודי TT מתעדכנת

הגרסה מתוחת הפנים של ה-TT מגיעה לישראל עם עיצוב שהתעדכן ויחידות הנעה ששופרו. המחירים מתחיל ב-299,000 שקלים

,עודכן

אודי מתחילה לשווק בישראל את מתיחת הפנים לדור השלישי של מכונית הקופה המוכרת. השינויים כוללים עדכון לעיצוב החיצוני, נגיעות בתא הנוסעים וגם עדכוני לגרסאות המנוע השונות.

מבחוץ אפשר להבחין בעיצוב מחדש ליחידות התאורה ולגריל בנוסף לפתחי אוורור גדולים יותר. מבפנים מקבלים כעת בכל הגרסאות מושבים תומכים יותר ועוד.

מתיחת פנים לדור השלישי

את מנוע ה-1.8 ל’ הבסיסי מחליף מנוע בנפח 2.0 ל’, המפיק 197 כ”ס ומעביר את כוחו לגלגלים הקדמיים דרך תיבה כפולת-מצמדים בעלת 7 יחסי-העברה. המנוע הבא מציע כבר 245 כ”ס ומעביר את כוחו אל ארבעת הגלגלים דרך תיבה כפולת-מצמדים אף הוא.

רוצים עוד מאוברדרייב >>>

מי שיירצה יותר כוח יימצא את מבוקשו בגרסת TTS הבכירה (בישראל) שמצוידת ב-306 כ”ס ותוספות המבדילות אותה מגרסאות פחותות יותר. מעבר לים מתפקדת גרסת ה-TTRS כגרסה הבכירה, זו צפויה להגיע לישראל בהמשך הדרך.

המחירים נעים בין 299,000 שקלים ל-453,000 שקלים

.אודי TT מציגה רשימת אבזור נאה כבר מגרסת הבסיס עם קוקפיט וירטואלי, ריפוד משולב אלקנטרה, תפעול ללא מפתח ועוד. בכל הקשור למערכות בטיחות מתקדמות היא רושמת חסר כשהיא מצוידת במערכת לתיקון סטייה מהנתיב בלבד, ולא מציעה אמצעי בלימה אקטיביים. המחירים מתחילים ב-299,000 שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר