"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הצצה ראשונה: סוני אקספריה 1
סוני עושים מהפכה בשמות הדגמים, ועכשיו הטלפון המוביל נקרא אקספריה 1 • האם יחס סינמטי ודגש על צבעים עזים יחזיר את סוני למשחק? הצצנו
מסך סינמטי, צבעים עזים גם בגוף המכשיר. אקספריה 1 // צילום: ניב ליליאן

הצצה ראשונה: סוני אקספריה 1

סוני עושים מהפכה בשמות הדגמים, ועכשיו הטלפון המוביל נקרא אקספריה 1 • האם יחס סינמטי ודגש על צבעים עזים יחזיר את סוני למשחק? הצצנו

ניב ליליאןאילן גטניו
, עודכן
צילום: ניב ליליאן

שלוש מצלמות ותמיכה ב-HDR הן החידושים העיקריים במכשיר הדגל Xperia 1 שחשפה חברת סוני בתערוכת הסלולר בברצלונה.. זהו הטלפון הראשון עם מסך 6.5 אינץ' ברזולוציה של 4K ויחס מסך של 21:9.

שלוש העדשות והחיישנים בצד האחורי של האקספריה 1, מפיקים צילומים באיכות 12 מגה פיקסל. חיישן אחד אחראי על הייצוב האופטי (OIS) וכולל מפתח צמצם של f/1.6 שמסייע מאד בצילום תמונות בתנאי תאורה חלשה ובזווית צילום של 78 מעלות עם פיקסלים בגודל 4 מיקרון . חיישן שני מציע אפשרות צילום בזווית רחבה במיוחד של 135 מעלות עם פיקסלים בגודל 1 מיקרון, ומפתח צמצם f/2.4 בעוד המצלמה השלישית כוללת עדשת טלה-פוטו 52 מ”מ לביצוע זום אופטי עד פי 2 ותומכת אף היא בייצוב אופטי (OIS).

עוד בנושא:

סקירה: סוני אקספריה XZ2 יוצא מהריבוע


מצלמת הסלפי הקדמית מצלמת ברזולוציה של 8 מגהפיקסל (או שמונה מיליון פיקסלים...) עם מפתח צמצם f/2.0 ואפשרות לצילום בזווית רחבה יחסית 84 מ"מ שבצירוף מערך ייצוב אופטי והפלאש הקדמי, מאפשרים להפיק צילומי סלפי חדים בכל תנאי תאורה. צילום הווידאו במצלמה זו הוא בקצב של 24 תמונות לשנייה. יש אפשרות לצלם בפורמט קולנועי של 21:9 לצד תמיכה בייצוב וידאו אופטי (OIS) ואלקטרוני (EIS) וצילום וידאו בהילוך איטי במיוחד של עד 960 פריימים בשנייה. סוני הוסיפה תמיכה ב-Dolby Atmos ורמקולים סטריאופוניים באפרכסת ובחלקו התחתון של המכשיר.

מערכת ההפעלה היא אנדרואיד 9, וערכת השבבים היא סנאפדרגון 855 מתוצרת קוואלקום עם זיכרון עבודה של ששה גיגהבייט, ואחסון פנימי של 128 גיגהבייט, עם אפשרות הרחבה עד 512 גיגהבייטים נוספים באמצעות כרטיס MicroSD. המכשיר תומך ב-NFC, בלוטות' 5.0, חיישן אינפרה אדום והוא עמיד למים ולאבק בתקן IP68/65 ועם זכוכית גורילה מדור ששי. קיבולת הסוללה היא 3300 מיליאמפר וטעינה באמצעות מחבר USB-C.

את המכשיר תייבא אלקטרה מוצרי צריכה במהלך אביב 2018 בצבעים שחור, אפור, לבן וסגול.

גילוי נאות:הכותב היה אורח חברת וואווי בברצלונה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...