"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רה"מ הציע הפסקת אש - בנט דחה
יו"ר הימין החדש מאיים: "נתניהו יקים מדינה פלשתינית" • ראש הממשלה נתניהו בתגובה: "מדובר בקשקוש מוחלט שתלוש מהמציאות"
נפתלי בנט // צילום: גדעון מרקוביץ'

רה"מ הציע הפסקת אש - בנט דחה

יו"ר הימין החדש מאיים: "נתניהו יקים מדינה פלשתינית" • ראש הממשלה נתניהו בתגובה: "מדובר בקשקוש מוחלט שתלוש מהמציאות"

אריאל כהנאיהודה שלזינגר
, עודכן

מסר להפסקת אש עם השר בנט יצא מסביבת רה"מ - אך בימין החדש לא מכבדים זאת.

בסביבת נתניהו אמרו כי אחרי הפרסום בחדשות 14, לפיו בכירים בימין החדש חוששים שבלחץ כתבי האישום רה"מ יבצע נסיגות - לא נראה שבימין החדש מכבדים זאת. בין יו"ר הימין החדש, נפתלי בנט, לבין נתניהו פרץ עימות תקשורתי באשר למהלכים המדיניים והפוליטיים הצפויים לאחר הבחירות. בנט טען אתמול בראיונות בתקשורת כי לאחר הבחירות נתניהו ישיב בחיוב ל"דיל המאה" שיציג טראמפ. לדבריו, לצורך כך יקים רה"מ ממשלת שמאל עם גנץ ולפיד.

"ראש הממשלה נתניהו והנשיא טראמפ מסוכמים על יציאה לתוכנית הקמת המדינה הפלשתינית מייד לאחר הבחירות. הם מתואמים שלא להציג את התוכנית לפני הבחירות, כדי שלא להקשות על נתניהו. אבל ביממה או שתיים שלאחר הבחירות תוצג התוכנית להקמת מדינה פלשתינית על 90% משטחי יהודה ושומרון, וחלוקת ירושלים", אמר בנט. לדבריו, נתניהו יקים "ממשלת שלום לאומית", לאחר צירוף כחול לבן. דובר נתניהו מיהר להכחיש: "זה קשקוש מוחלט שאין לו שום קשר למציאות. אחרי הבחירות נתניהו יקים ממשלת ימין בראשותו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...