"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חברת טיפוח קוריאנית מגיעה לארץ

מוצרי הטיפוח של 'TONYMOLY' מיוצרים עם טכנולוגיות חדשניות מהמזרח כמו ריר חלזונות, קליפות ביצים ורכיבים מפירות וירקות

,עודכן

בימים אלה מושק מותג טיפוח חדש בישראל בשם 'TONYMOLY'. מדובר בחברת קוסמטיקה קוריאנית מובילה בעולם שלראשונה עושה עליה ומצטרפת לשוק הטיפוח הישראלי עם בשורה וחדשנות.

בשנים האחרונות הקוסמטיקה הקוריאנית, שקיבלה את השם "K-BEAUTY", צברה פופולאריות רבה כשהמותג המוביל בקטגוריה נקרא 'TONYMOLY'. לאור הביקוש המתרחב לקוסמטיקה קוריאנית, חברות קוסמטיקה מערביות התחילו לייצר מוצרים בהשראתה.

הקוסמטיקה הקוריאנית אחראית לטרנדים רבים, בהן מסכות הבד הפופולאריות, שגם בישראל נחשפו אליה. המותג הוקם בשנת 2006 בקוריאה עם מגוון של למעלה מ-6,000 מוצרים.

משנת 2013 החברה החלה לשווק את מוצריה גם במערב. סוד הצלחתם נובע משימוש בחומרים מהם עשויה קוסמטיקה עילית, עם פטנטים ייחודיים למותג במחירים נוחים, כשכל זה מגיע באריזות מעוצבות שמושכות את העין.

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

המוצרים משווקים ב-60 מדינות בעולם בסניפי SEPHORA, בבתי הכלבו היוקרתיים, ברשתות הפארם ובחנויות קונספט עצמאיות. בישראל הוא יימכר בעמדות ייחודיות ברשת סופר פארם ובדיוטי פרי שכוללות סדרות טיפוח כמו דיאודורנטים, קרם ידיים, מסכות פנים ועוד וכן מגוון מוצרי איפור כמו שפתונים עמידים ומסקרות.

אריזות המוצרים לא שגרתיות. מדובר במארזים בצורת חיות ופירות כנהוג באסיה. בין המוצרים המיוחדים תמצאו מסכת פנים עם אפקט הבהרה מיידי שכוללת מיצוי מי עגבניה ותמצית זרעי עגבנייה שיוצרים מראה קורן ובהיר לפנים (מחיר 69.90 שקלים).

קרם לחות בצורת מדוזה שחורה, מסקרה עמידה שמעבה ונותנת נפח לריסים בעיצוב דמוי עט, פריימר לפנים במארז דמוי ביצה, אייליינר ג'ל לתיחום העין באריזה דמוי עט נוצה, שפתון עמיד ועוד.

המוצרים הקוריאנים מציגים גם טכנולוגיות חדשניות מרפואת המזרח כמו ריר חלזונות, קליפות ביצים ורכיבים מפירות וירקות.

מחירי המוצרים: 100-15 שקלים. סדרת האנטי-אייג'ינג כוללת שלושה מוצרים שר ימכרו בעלות של כ-300 שקלים למוצר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר