"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעקבות קיזוז כספי משכורות המחבלים: אבו מאזן מאיים לפרוש מהסכמי פריז
יו"ר הרשות מחריף את הטון בניסיון לבלום את עסקת המאה של טראמפ, ומאיים לפרוש מההסכמים הכלכליים עם ישראל שנחתמו כנספח להסכם אוסלו • אם יממש את איומו, הרשות עשויה לקרוס • "זה המסמר האחרון. מדובר במצור נוסף על העם הפלשתיני, הכורע תחת פשעי הכיבוש", אמר
אבו מאזן | צילום: אי.אף.פי

בעקבות קיזוז כספי משכורות המחבלים: אבו מאזן מאיים לפרוש מהסכמי פריז

יו"ר הרשות מחריף את הטון בניסיון לבלום את עסקת המאה של טראמפ, ומאיים לפרוש מההסכמים הכלכליים עם ישראל שנחתמו כנספח להסכם אוסלו • אם יממש את איומו, הרשות עשויה לקרוס • "זה המסמר האחרון. מדובר במצור נוסף על העם הפלשתיני, הכורע תחת פשעי הכיבוש", אמר

, עודכן

כפי שנחשף ב"ישראל היום", יו"ר הרשות הפלשתיניתאבו מאזןמחריף את הטון בניסיוןלבלום את תוכנית עסקת המאהשל טראמפ ומאיים להפסיק ולכבד את ההסכמים הכלכליים שנחתמו עם ישראל כנספח להסכמי אוסלו באמצע שנות ה-90 ומכונים "הסכמי פריז". ההערכות הן כי בשלב זה לא יממש אבו מאזן את איומו, אולם אם יעשה כן הרשות הפלשתינית עשויה לקרוס.

בכינוס של ההנהגה הפלשתינית ברמאללה היום (רביעי) אחר הצהריים התייחס אבו מאזן להחלטת הקבינט לקצץ את כספי משכורות המחבלים ובני משפחותיהם ואמר: "זהו המסמר האחרון בארון הקבורה של הסכמי פריז. ישראל מבצעת הפרה חמורה של ההסכמים וההשלכות יהיו חמורות. מדובר במצור נוסף על העם הפלשתיני, הכורע תחת פשעי הכיבוש, וכל המהלכים האלה נגדנו מקורם בתוכנית טראמפ. אנחנו לא נאפשר זאת".

כזכור, אמש הכריז אבו מאזן במפגש עם אנשי שדולת ג'יי סטריט מארה"ב כי "אם ישראל תקצץ את המשכורות של הגיבורים והשאהידים ובני משפחותיהם אנחנו מעדיפים לוותר על כל הכסף. הכל או כלום. גם אם היו לנו בקופה רק את כספי המשכורות שהם כ-20-30 מיליון שקל, היינו משלמים אותם להם קודם כל. לא צריך את הכסף מישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...