"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר התאונה הקטלנית בכביש 443: הנהגים ייחקרו באזהרה

נהג האוטובוס ונהג הרכב המסחרי שהיו מעורבים בתאונה הקטלנית שהובילה למותן של שתי נשים ייחקרו

,עודכן
חילוץ הפצועים מהאוטובוס // צילום: איחוד הצלה

שני הנהגים המעורביםבתאונה הקטלניתשאירעה היום (ראשון) בכביש 443 צפויים להיחקר באזהרה, בשל אחריותם לתאונה הקשה. מהמשטרה נמסר כי השניים - נהג האוטובוס של חברת קווים ונהג הרכב המסחרי - נפצעו בתאונה ויתוחקרו בהקדם בבית החולים.

חקירה ראשונית שלנסיבות התאונההעלתה כי נהג הרכב הפרטי עצר בנתיב השמאלי כדי להעניק סיוע לתאונה שהתרחשה בנתיב הנגדי. נהג האוטובוס לא שמר מרחק ועל כן לא הספיק לעצור, ופגע ברכב הפרטי.

גורם שמעורב בחקירת האירוע אמר כי ייתכן שנהג האוטובוס הסתכל על התאונה בנתיב הנגדי, במקום להיות מרוכז בנסיעה, ולכן לא שם לב שהרכב לפניו האט ועצר. לאחר ההתנגשות איבד האוטובוס את שיווי משקלו והתהפך על צידו.

זירת התאונה // צילום: מרים צחי

קצין הבטיחות של חברת קווים אמר בשיחה עם "ישראל היום" כי נהג האוטובוס שנפצע הוא נהג טוב, ותיק ובעל ניסיון רב בנהיגה ציבורית בכבישי הארץ.

נזכיר כיבתאונה הקשהשאירעה סמוך למבוא חורון נהרגו שני בני אדם ונפצעו 41 נוספים, חלקם באורח קשה. לאחר התאונה הדגיש קצין התנועה במשטרת יו"ש, סנ"צ נאג'י סלימאן כי "גם אדם שרוצה להושיט עזרה - חשוב שיעצור את רכבו בשול הימני, במקום כמה שיותר בטוח".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר