"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מבוי סתום בחקירה? החשוד ברצח הכפול בי-ם שוחרר

הותר לפרסום כי במסגרת חקירת רצח בני הזוג יהודה ותמי כדורי, נעצר חשוד במעשה • בית המשפט החליט לשחררו, לאחר שמוצתה החקירה נגדו • המשמעות: למשטרה אין בשלב זה חשוד אחר • עו"ד בן גביר המייצג את משפחת כדורי: "עושה רושם שנהגו עם החשוד בכפפות משי"

,עודכן
החשוד ברצח הכפול בירושלים שוחרר בתנאים מגבילים, לאחר שהחקירה בעניינו מוצתה // צילום: צחי מרים

בית משפט השלום בירושלים שחרר היום (חמישי) ממעצר את החשודברצח הכפול בירושליםבחודש שעבר. על פרטי החקירה וזהות החשוד קיים עדיין צו איסור פרסום, אך בית המשפט התיר לפרסם כי הוא שוחרר בתנאים מגבילים, לאחר שמוצתה החקירה בעניינו. עם שחרורו של החשוד ברצח, אין למעשה למשטרה בשלב זה שום חשוד במעשים.

החשוד נעצר יממה לאחר הרצח של בני הזוג יהודה ותמי כדורי בשכונת ארמון הנציב שבירושלים. כזכור, גופות השניים נמצאו בדירתם ברחוב מרדכי אלקחי לפני כשלושה שבועות וחצי, עםסימני אלימות קשים ביותר.

עו"ד איתמר בן גביר, המייצג את משפחת כדורי, אמר בתגובה לשחרור החשוד בפרשה: "לצערנו, החשוד לא נחקר בחקירת שב"כ. עושה רושם שנהגו איתו בכפפות משי ולא הקשו עליו. התחושה של המשפחה היא שלא מיצו את ההליך מול החשוד, אך בכל מקרה המשפחה מתפללת שהאמת תצא לאור, ושהמשטרה תמשיך לחקור ולברר את הרצח המזוויע של ההורים - בני הזוג כדורי".

כזכור, הזוג כדורי התגלה על ידי לוחמי האש של מחוז ירושלים, שפרצו לדירה בעקבות דיווח של ילדי הזוג למשטרה על כך שהוריהם לא עונים להם בטלפון. כוחות גדולים של שוטרים הגיעו לזירת הרצח ופתחו בחקירה.

המשטרה חשדה כי יש קשר לדקירה של נערה כיומיים לפני הרצח // צילום: אורן בן חקון

סריקות נרחבות התבצעו לאחר מכן סביב בניין המגורים ובשכונת ארמון הנציב. ההערכה היא כי הרצח התבצע כמה ימים לפני גילוי הגופות, ובין היתר נבדק אם יש קשר לאירוע שהתרחש כיומיים קודם לכן. במהלך אותו אירוע נדקרה ונפצעה באורח קל נערה בת 14, סמוך לבניין שבו התגוררו בני הזוג כדורי, ואילו הדוקר נמלט לאחר שהנערה נאבקה בו.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר