מסוקים סודיים שמכונים בצבא האמריקני "תוקפי הלילה" ערכו השבוע אימון חריג במיוחד במרכז העיר לוס אנג'לס, סנטימטרים בודדים בלבד מבניינים. במסגרת התרגיל טסו המסוקים, מסוג " MH-6 Little Bird" ובלק הוק ללא תאורה כלל, בגובה של כמה מטרים מעל פני הקרקע.
תיעוד ברשתות החברתיות חשף את התרגיל החריג, שבמסגרתו פשטו לוחמי היחידה המיוחדת דלתא פורס על מבנים, נחתו על גג של מלון ופשטו על רחובות יחד עם כלבים. בנוסף השתלטו על בניין נטוש באחד מפרוורי לוס אנג'לס.
"תוקפי הלילה" הם מסוקים שמושחרים לחלוטין, עם אור אדום יחיד על הזנב. היחידה שמפעילה את המסוקים "160th SOAR" מתמחה בתעופה בגובה נמוך בלילה במטרה לחדור באופן חשאי למדינות אויב. הטייסים הינם מהמומחים הגדולים ביותר בעולם בטיסה בגובה נמוך תוך כדי ניווט באמצעות אינפרה אדום.
הפעם האחרונה ככל הנראה שתועד תרגיל מסוג זה הוא באפריל 2018, אז ביצעו מסוקים מסוג זה שורה של תרגילים במנהטן. בין היתר תועדו המסוקים בטיסה בלילה בין גורדי שחקים וביום מתחת לגשר ברוקלין. באפריל 2012 נערך תרגיל ענק בהשתתפות המסוקים במרכזי הערים שיקגו, לוס אנג'לס, וושינגטון וניו יורק.
היחידה הסודית נחשפה בין היתר במבצע המפורסם לתפיסתו של אוסמה בן לאדן במאי 2011. על פי דיווחים בתקשורת, אחד מהמסוקים התרסק במתחם שבו שהה בן לאדן ותמונות של זנבו פורסמו. התרגיל שהתרחש בלוס אנג'לס הוא חלק מההכשרה הסטנדרטית של הטייסים, על מנת שיהיו מוכנים לכל פעולה מיוחדת שאליה יידרשו בעתיד.
