"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כלה מהגיהינום: חקרה במכונת אמת את כל השושבינות

לאחר שפרטי החתונה היוקרתית והסודית שתכננה בהוואי דלפו לרשת, החליטה הכלה הזועמת לגלות מי מחברותיה אשמה • לאחר חקירה מקיפה - האשמה נמצאה

,עודכן
0
צילום: Getty Images // לאחר הבדיקות, בישרה הכלה לחברותיה: "המדליפה נתפסה" ,
צילום: Getty Images // לאחר הבדיקות, בישרה הכלה לחברותיה: "המדליפה נתפסה"

כלה בריטית זועמת העבירה את כל השושבינות שלה חקירה במכונת אמת, בעקבות דליפה של פרטי החתונה היוקרתית והסודית שתכננה בהוואי. על פי פרסומים בתקשורת הבריטית, הכלה דרשה מכל אורח להוציא 565 ליש"ט לפחות על בגדים לאירוע החשוב.

כמו כן, היא דרשה שכל אדם ישלח לה תמונה שלו בלבוש שהוא מתכנן ללבוש בחתונה, לפחות חודש לפני האירוע, כדי שהיא תאשר אם הלבוש הזה טוב או לא.

מעבר לכך, נשים עד משקל 72 ק"ג חויבו ללבוש וסט ירוק עם מכנסיים, לבוש תחתון כתום ונעליים של חברת לובוטין. נשים מעל 72 ק"ג הורו להגיע עם לבוש שחור, מכנסיים ונעליים תואמים.

ההוראות המדויקות לא ניתנו רק לנשים, אלא גם לגברים. גברים רזים התבקשו להגיע עם מקטורן סגול ולבוש לבן מתחתיו, וגברים שמנים נדרשו להגיע בלבוש שחור, כדי להסתיר את ממדי הגוף.

בכל מקרה, מתברר שלכלה היה קל מאוד לבקש את ההוראות המטורפות האלו מהאורחים שלה, אבל היה לי קשה לקרוא על עצמה בכלי התקשורת, שלעגו לה. אלא שבמקום לבטל את ההוראות או להתעלם מההדלפות פעלה הכלה באופן אחר.

היא לקחה את כל חברותיה, שאמורות היו להיות שושבינות שלה, לבדיקת פוליגרף כדי לדעת מי מהן היא המדליפה. החברות נשאלו שאלות כמו "האם את אוהבת אותי או שונאת אותי?", או "האם הדלפת פרטים מהחתונה?".

הכלה דרשה מכל אורח להוציא 565 ליש"ט על בגדים לאירוע // צילום: Getty Images

המדליפה נתפסה במהירות, הודות לשיטות החקירה המהירות: בחורה בשם סטפני, שפשעה הגדול היה שסיפרה ברשת על החלטות החתונה של חברתה.

גזר הדין היה מיידי: ניתוק כל היחסים עם סטפני. בהודעה שפרסמה הכלה לחברותיה ולאורחים נמסר: "המדליפה נתפסה, סטפני הודתה שהיא העבירה ברשת פרטים על החתונה שלי".

"היא סולקה מייד מהמעגל החברתי שלי והקשר איתה נותק. כעת אפשר ב-100 אחוז להמשיך בהכנות לחתונה".

אנחנו רק מקווים שבעלה לא ייאלץ לעבור חקירות כאלו בעצמו.

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר