יו"ר סיעת "כולנו" ח"כ רועי פולקמן נשא דברים היום (שישי) בכנס חדלות פירעון של לשכת עורכי הדין והכחיש אפשרות של איחוד סיעות. "הליכוד נמצא כיום בהיסטריה ולכן הוא מפיץ שקרים על איחודים", אמר, "אומר בצורה חד משמעית – סיעת כולנו תמשיך להיות סיעה עצמאית לחלוטין".
במהלך שיחת "אחד על אחד" עם העיתונאי אטילה שומפלבי, דיבר פולקמן גם על חקירות ראש הממשלה נתניהו: "ברגע שיוגש נגד ראש הממשלה כתב אישום הוא לא יוכל להמשיך לכהן בתפקידו. אף אחד לא נמצא מעל החוק. כל בעל תפקיד בכיר, ולא רק ראש ממשלה, לא יכול להיות בבוקר בדיון בוועדה בכנסת ובצהריים להתנהל בבית המשפט...".
יו"ר הסיעה הוסיף והתייחס לכניסתו של בני גנץ למערכת הפוליטית, ואמר כי "הגיע הזמן שהציבור יתפכח מתופעת המשיחים החדשים. הציבור צריך לבחור פוליטיקאים על סמך עשייה ולא על סמך תדמית". לשאלת אטילה בדבר חיבור אפשרי בין גנץ לבין סיעתו השיב פולקמן: "אם תגיע הצעה שבני גנץ יהיה מספר 2 של כחלון? אני לא פוסל שום דבר".
באשר לציפיות לאחר הבחירות, אמר ח"כ פולקמן: "מבחינתנו הדרישה שכחלון יהיה שר האוצר הבא במידה ונהיה בממשלה היא קרדינלית ביותר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו