"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
וונדר וומן קורעת את תל אביב
עדכון מביקור המולדת של גל גדות: דייט רומנטי עם הבעל, ביקור אצל הקוסמטיקאית ונסיעה עם החברות למלדיביים • סויסה כבר יודע, ומאוד מקנא
צילום: ניר פקין // גדות והבעל

וונדר וומן קורעת את תל אביב

עדכון מביקור המולדת של גל גדות: דייט רומנטי עם הבעל, ביקור אצל הקוסמטיקאית ונסיעה עם החברות למלדיביים • סויסה כבר יודע, ומאוד מקנא

,עודכן

√ הרבה גלאם נחת על רמת אביב ביום רביעי בבוקר, כשגל גדותהגיעה לטיפול אצל הקוסמטיקאיתקרן ברטובלטיפול RF וגיהוץ העור.

√ אותהגל גדותנסעה עםיעל גולדמןורותם סלעלאיים המלדיביים, לחגוג לגולדמן יום הולדת 40.

√עדן בן־זקןבילתה את הלילה האחרון של השנה בהופעה בבר מצווה בראשון לציון. אחר כך היא התפנתה לבילוי הפרטי עם הבעלשוקי ביטון.

√נעמה קסרי, לעומת זאת, תכננה ערב עמוס עם בעלהגל, וסיימה מוקדם מהצפוי עם חום גבוה וצינון קשה.

√ ואילוקרן פלסונועם טורעברו מ־2018 ל־2019 במסיבת חוף בתאילנד. בבוקר שאחרי הם התאוששו במסעדה הודית.

√אדיר מילרהתחיל ללהק שחקנים לסיטקום הילדים שלו, שייקרא ״1984״.

√ השחקןדארקו פאריק, בשבילכם ״הלסינקי״ מ״בית הנייר״, ישב בבית קפה באבן גבירול והשאיר 50 אחוז טיפ. ככה זה כשאתה שודד את המטבעה המלכותית של ספרד.

√ בטח תשמחו לשמוע שעונת ה־VIP של "האח הגדול" תהיה ארוכה מעונות סלבס קודמות ותימשך 50 ימים תמימים.

√ הרבה שחקנים ניסו, אבל רקצחי הלויקיבל תשובה חיובית ולוהק לסרט החדש שלחנן סביוןוגיא עמיר, ״מחילה״.

√מירן מירן, הבת שלדורון מירן, התייצבה באודישנים ל"דה וויס". בריאליטי של השמות המיוחדים היא מנצחת כבר עכשיו.

דורון, התפוח לא נופל רחוק?

״היא הפתיעה אותי ולא סיפרה לי כלום. פתאום התקשרו אלי מההפקה, מול המצלמות. זה היה מפתיע ומרגש מאוד. היא עשתה את זה בשביל הכיף״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו