"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ולאסקיס הצטרף רשמית להפועל ת"א
החלוץ ששיחק במשך עונה וחצי בבני יהודה מצטרף לאדומים, המשוועים לחיזוק בחלק ההתקפי • "אני לא רוצה לדבר הרבה, אבל מבטיח שאעשה הכל למען הצלחת המועדון״ סיפר
ולאסקיס. ינסה לשפר את ההתקפה של הפועל ת"א // ולאסקיס. ינסה לשפר את ההתקפת האדומים

ולאסקיס הצטרף רשמית להפועל ת"א

החלוץ ששיחק במשך עונה וחצי בבני יהודה מצטרף לאדומים, המשוועים לחיזוק בחלק ההתקפי • "אני לא רוצה לדבר הרבה, אבל מבטיח שאעשה הכל למען הצלחת המועדון״ סיפר

שי ארצי
, עודכן

הפועל ת"א נואשת לחיזוק. למרות שהשיגה לפני יומיים את ניצחונה השני העונה כשגברה 0:2 על בני סכנין ועלתה מעבר לקו האדום, האדומים מתקשים מאוד בחלק הקדמי וזה בא לידי ביטוי במצבת השערים של הקבוצה העומד על 10 בלבד ב-16 מחזורי ליגה.

בעקבות המחסור בחלוצים האדומים החליטו לצרף חלוץ כאשר בקבוצה הודיעו היום (ג') על החתמתו של נריוס ולאסקיס עד לסיום העונה עם אופציה לעונה נוספת בפתיחתו של חלון ההעברות של חודש ינואר.

החלוץ סיפר עם צירופו: ״אני מאוד שמח לחזור לישראל ולמועדון גדול כמו הפועל תל אביב. אני לא רוצה לדבר הרבה, אבל מבטיח שאעשה הכל למען הצלחת המועדון״.

ולאסקיס ששיחק במשך עונה וחצי בבני יהודה והצטיין בעונה שעברה עם 15 שערים בכל המסגרות, עבר בקיץ האחרון לראטצ'אבורי מירט פול התאילנדית אך לא הותיר חותם בקבוצה.

מעבר לכך ולאסקיס מחזיק ב-17 הופעות בנבחרת ליטא בה שיחק פעם אחת בלבד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...