"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צה"ל מזהיר את תושבי עזה: "שמרו מרחק מהגדר"

יום לפני הפגנות ליד הגדר בעזה, בצה"ל פנו בערבית לתושבים • "מעדפים את המשפחה או אלימות על הגדר?"

,עודכן
מזהירים את תושבי עזה // צילום ארכיון: איי.אף.פי

ראש מנהלת התיאום והקישור לעזה, אל״ם איאד סרחאן, פנה היום (חמישי) לתושבי עזה בסרטון בערבית בעמוד הפייסבוק של מתאם הפעולות בשטחים. בפנייתו הישירה לתושבים, התריע בפניהם שלא לקחת חלקבפעולות הטרור על גדר הגבולעם ישראל.

"תושבי עזה, איך אתם רוצים לראות את יום שישי הקרוב שלכם? אתם מעוניינים לסיים אותו בחיק המשפחה או בתקריות לא נעימות על גדר הביטחון? צה"ל לא יסבול אירועים על הגדר. אנחנו רוצים יום שישי ללא נפגעים אצלכם, וזה תלוי אך ורק בכם", אמר בסרטון.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

"צה"ל לא יאפשר למפרי הסדר להתקרב לגדר הביטחון או לפגוע בה, וכל ניסיון פגיעה בחיילי צה"ל או הפרת הריבונות הישראלית יענה בתגובה נחרצת של כוחות צה"ל", הוסיף אל"ם סרחאן.

הפגנות על הגדר בעזה // צילום ארכיון: איי.אף.פי

בצה"ל נערכים להפגנות מחר, לאחר שביום שישי האחרוןנהרגו ארבעה פלשתינים בהפגנות בגדר. בנוסף, נפצעו 200 מפגינים שפונו לבתי החולים ברצועה. מדובר צה"ל נמסר כי כ-8,000 מפרי סדר השתתפו בעימותים. בין היתר המפגינים הבעירו צמידים, והשליכו מטען לעבר כוח צה"ל, שלא הגיע לשטח ישראל.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר