"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הנשיא והכלב שלכד את המחבל מברקן: "משמח גם לפגוש כלבים מצטיינים"

ריבלין ו"רמבו", שסייע בלכידתו של אשרף נעאולה, נפגשו בירושלים • הנשיא: "מדי פעם משמח גם לפגוש כלבים מצטיינים" • "רמבו" בן ה-5 נפצע בגיל שנתיים בפעילות מבצעית

,עודכן
נשיא המדינה ראובן ריבלין ורעייתו נחמה עם הכלב "רמבו" // צילום: מארק ניימן, לע"מ

הנשיא ראובן (רובי) ריבלין ורעייתו נחמה אירחו היום (שלישי) את לוחמי הימ״מ והכלב ״רמבו״,שהביאו לתפיסתו של אשרף נעלאווה, המחבל אשר ביצע את הפיגוע בברקן בו נרצחו קים לבנגרונד-יחזקאל ז"ל וזיו חג'בי ז"ל.

"רמבו", רועה בלגי כמעט בן 5, נולד בימ"מ, אומץ ואומן על ידי הלוחמים ואחרי שנה וחצי החל לקחת חלק בפעילות מבצעית. בגילשנתיים נפצע "רמבו" ולאחר שנהשל שיקום חזר לפעילות מבצעית, וכך יעשה גם לאחר פציעתו האחרונה בפעולה בשכם.

הנשיא ריבלין ו"רמבו" // צילום: מארק ניימן, לע"מ

הנשיא ריבלין הודה ללוחמים ול"רמבו" על תרומתם החשובה לביטחון המדינה ואמר: "כל החיילים המצטיינים מגיעים לבית הנשיא. מפעם לפעם משמח לפגוש פה גם כלבים מצטיינים. שימרו על עצמכם, העבודה שלכם חשובה מאין כמוה והעם כולו מודה לכם".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר