"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בריטניה: רצח את פרודתו – כי לא הסכימה לשכב עימו תמורת כסף

מרטין קוואנו החל לקנא לסופי, אף שסיימו את היחסים לכאורה ברוח טובה • הנאשם: "היא נטלה קוקאין ותקפה אותי" • השופט: "פגעת במשפחה שלמה סתם"

,עודכן
מרטין וסופי קוואנו // צילום מסך: פייסבוק

מרטין (35) וסופי קוואנו (31), זוג בריטי מלונדון, התחתנו בשנת 2011 כשהם מאמינים כי הם יחיו יחד באושר ועושר ולעולמים. תוך כדי חייהם הזוגיים נולדו להם גם שני ילדים. אלא שבשנים האחרונים היחסים בין שני בני הזוג עלו על שרטון והם נפרדו. הפרידה לכאורה הייתה בהתחלה ברוח טובה, והשניים טיילו יחד עם ילדיהם, אלא שלכל אורך הזמן מי ששלט במערכת ובקשר עם הילדים ובארגון הטיולים היה מרטין.

אולם לאחרונה מרטין הפך לקנאי אחרי שהוא מצא באתר היכרויותחשבון שאשתו פתחה. הוא ניסה לחבל בחשבון החדש והצד השתלטן והקנאי באישיות שלו התפרץ החוצה בעוצמה. הסוף הרע, ויש יגידו הצפוי, התחולל בביתו של מרטין ברובע ברומלי בחודש מאי. מרטין הזמין את סופי לביתו והציע לה 100 ליש"ט כדי לשכב עימו. סופי סירבה ובתגובה מרטין חנק אותה למוות.

לזוג לשעבר שני ילדים. משפחת קוואנו בימים מאושרים // צילום מסך: פייסבוק

אחרי יומיים גופת האישה נמצאה עירומה במיטתו של מרטין כשלידה נכתב "זה הגיע לה". מרטין, שלא היה בבית, הבין שהמשטרה מחפשת אותו, ולכן אחרי מספר ימים הוא התייצב בתחנת משטרה שם הוא נעצר. בבית המשפט טען הגבר כי "רצחתי סופי כהגנה עצמית. היא נטלה קוקאין ותקפה אותי ואז חנקתי אותה ל15-20 שניות בלבד". אלא שחבר המושבעים הרשיע את מרטין ברצח פה אחד, כשגזר הדין שהוטל עליו היה מאסר עולם עם אפשרות לקיצור המאסר רק עד למינימום של 16 שנה ולא פחות מכך.

השופט מייקל גרייב, שניהל את המשפט אמר לרוצח כי "אפילו לפני הרצח התחננת אליה שתקיים איתך יחסי מין תמורת 100 ליש"ט, פגעת במשפחה שלמה סתם, עוללת מעשה נורא". הרוצח עצמו הגיב בתדהמה ולא קיבל את הרשעתו, כשבמקביל בני משפחת המנוחה מירורו בבכי בבית המשפט.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר