"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כבר נגמר: יוסי בניון סיים את דרכו במכבי פ"ת
בעקבות המתיחות מול המאמן אלישע לוי, ואחרי שנה בלבד, במלאבס הוחלט להיפרד מהקשר בן ה-38: "הייתה לנו שנה של שיתוף פעולה והנאה הדדית" • בית"ר ירושלים והפועל ת"א ינסו לצרף אותו לשורותיהם
יוסי בניון.מחפש את המאמן הבא | צילום: יונתן זינדל/פלאש90 //

כבר נגמר: יוסי בניון סיים את דרכו במכבי פ"ת

בעקבות המתיחות מול המאמן אלישע לוי, ואחרי שנה בלבד, במלאבס הוחלט להיפרד מהקשר בן ה-38: "הייתה לנו שנה של שיתוף פעולה והנאה הדדית" • בית"ר ירושלים והפועל ת"א ינסו לצרף אותו לשורותיהם

ליאב נחמני
, עודכן

שנה בלבד אחרי שהגיע למכבי פ"ת, נפרד הבוקר (רביעי) יוסי בניון מהקבוצה. יו"ר הקבוצה אבי לוזון שוחח עם בניון ובשיחה זו הוחלט על פרידה באופן מיידי. המשמעות היא התרת החוזה של בניון שיהיה רשאי לחתום כעת בכל קבוצה בה ירצה לשחק.

נכון לעכשיו, בית"ר ירושלים והפועל ת"א הן האופציות לקלוט את הקשר בן ה-38, אך גם הפועל רעננה מעוניינת בשירותיו. קבוצות נוספות בליגת העל עשויות לפנות לבניון, אך האחרון היה רוצה לסיים את הקריירה במועדון גדול. בבית"ר ירושלים יבחנו את הנושא יחד עם המאמן ניר קלינגר ואם האחרון ירצה, בניון עשוי לחזור לבירה שנה אחרי שעזב את הקבוצה.

יוסי בניון. הספיקה לו שנה במושבה // צילום: אלן שיבר

כזכור, בשבת האחרונה בניון שמע ממאמנו אלישע לוי כי הוא לא פותח במשחק מול מ.ס אשדוד ובחר שלא להתלבש. השחקן הרגיש שההחלטות כלפיו לא מקצועיות והעביר את המסר לראשי המועדון.

מנגד, בפ"ת טענו כי כל ההחלטות התקבלו על רקע מקצועי בלבד. בניון פתח את העונה בצורה מצוינת בהרכב של המלאבסים והספיק לכבוש שלושה שערים ולבשל אחד בתקופה הטובה של הקבוצה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...