"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איראן מודה: "ביצענו ניסוי טילים בליסטיים"

בכיר במשמרות המהפכה הודה בקיום הניסוי, לאחר שמזכיר המדינה האמריקני האשים את איראן בכך שתוכנית הטילים שלה מסכנת את אירופה והמזרח התיכון

,עודכן
ניסוי הטילים האיראני // צילום: רויטרס // ניסוי הטילים האיראני // צילום: רויטרס

טהרן מתריסה: בכיר במשמרות המהפכה באיראן הודה היום (שלישי) כי ארצו ביצעהניסוי בטילים בליסטיים, כך מסרה סוכנות הידיעות "פארס".

הבכיר, מפקד חטיבת התעופה והחלל במשמרות המהפכה, אמיראלי חג'זדה, אמר כי: "אנו נמשיךבניסויי הטיליםוהפעולה האחרונה הייתה חשובה במיוחד".

"התגובה של האמריקנים מוכיחה כי תוכנית הטילים והמשך הניסויים הם חשובים מאוד, והעובדה כי הם צועקים מלמדת כי מדובר בכיוון הנכון", אמר חג'זדה, מבלי לציין את סוג הטילים בהם נעשה ניסוי.

האשים את איראן בסיכון המזרח התיכון ואירופה // צילום: איי.אף.פי

חג'זדה מתייחס לתגובתו של מזכיר המדינה האמריקנית, מייק פומפיאו, שחשף את הניסוי וטען כי המשךהניסויים הבליסטייםשל איראן מסכנים את המזרח התיכון ואירופה.

בשבוע שעבר התכנסה מועצת הביטחון של האו"ם לדון בניסוי הטילים שביצעה איראן. ארצות הברית, צרפת ובריטניה גינו את איראן וטענו כי מדובר בהפרה בוטה של הסכמים קודמים עם האו"ם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר