"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תלמיד כיתה ד' שבר את אפה של מורתו

התקיפה החמורה אירעה בביה"ס יסודי בכפ"ס • המורה פונתה לביה"ח ונאלצה להתאשפז • הסתדרות המורים תשבית את הלימודים בביה"ס למשך שעה

,עודכן
צילום המחשה: Getty Images

מקרה נוסף שלאלימות קשה כלפי מוריםבמערכת החינוך: תלמיד כיתה ד' בבית הספר אוסישקין בכפר סבא חבט הבוקר (רביעי) בעוצמה רבה באפה של מורתו, אשר פונתה לבית החולים מאיר ואושפזה.

בעקבות האירוע החמור תשבית מחר הסתדרות המורים את הלימודים בבית הספר למשך שעה אחת, ובמשך שעה נוספת יתקיימו שיחות בכיתות בנושא מניעת אלימות. אירוע זה מצטרף לשורה של אירועי אלימות חמורים שהתקיימו בעת האחרונה כלפי עובדות ועובדי הוראה.

מזכ"לית הסתדרות המורים יפה בן דויד, אמרה בתגובה לאירוע: "בעיצומו של יום המורה עובדת הוראה מקבלת מתלמיד אגרוף לפרצוף. עשרות מקרי אלימות כלפי עובדות ועובדי הוראה התקיימו רק בחודשים האחרונים - ובממשלת ישראל שותקים. האם צריך להגיע חלילה לרצח כדי שהמערכת תתחיל לזוז?

"התוכנית שהצגנו למשרד החינוך למניעת מקרי האלימות אומצה באופן חלקי בלבד. אני קוראת מכאן למשרד החינוך להתעשת, לקום ולעשות מעשה לפני שיהיה מאוחר מידי ונמצא את עצמנו חלילה עם קורבנות בנפש".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר