"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אושר מינויו של האלוף כוכבי לרמטכ"ל

הוועדה למינוי בכירים בראשות השופט בדימוס אליעזר גולדברג לא מצאה דופי בהחלטה למנות את כוכבי לתפקיד • נתניהו יביא את ההחלטה לאישור הממשלה

,עודכן
אביב כוכבי (ארכיון), צילום: קוקו

ועדת המינויים הבכירים אישרה הערב (שלישי) אתמינויו של האלוף אביב כוכבילתפקיד הרמטכ"ל, לאחר שאף התנגדות לא הוגשה על ידי הציבור למינוי.

ראש הממשלה בנימין נתניהו בירך את אישורה של הוועדה ואמר כי יפעל להביא את מינויו של כוכבי לאישור הממשלה כבר בישיבתה הקרובה, ביום ראשון.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

הוועדה קיבלה את קורות חייו של המועמד אלוף אביב כוכבי, את תשובותיו לשאלון שהכינה הוועדה ולאחר מכן גם הופיע בפניה. כמו כן קיבלה הוועדה את נימוקיו של שר הביטחון דאז אביגדור ליברמן, בכתב הבחירה. הוועדה קיבלה גם את התייחסותו של הרמטכ"ל, רב-אלוף גדי איזנקוט, אשר את המלצתו למינוי חתם במילים אלה: "אני בטוח כי אלוף אביב כוכבי יוביל את צה"ל להישגים חדשים ולעמידה באתגרי השעה והעתיד, וממליץ עליו לתפקיד הרמטכ"ל בחום ובלב מלא".

לצורך בדיקת הנושאים שבתחום סמכותה, הוועדה פרסמה הודעה לציבור לפיה בידי כל אדם לפנות לוועדה בכתב, לכתובת שנמסרה בהודעה, ולהביא בפניה עובדות שיש בהן, לדעתו, לסייע לוועדה במתן חוות דעתה על המועמד. הודעה זו לא הביאה להשגה כלשהי מקרב הציבור נגד המינוי.

בסיכום דיוניה מסרה הוועדה כי לא מצאה פגם כלשהו בטוהר מידותיו של אלוף אביב כוכבי, כשם שלא מצאה פגם בטוהר המידות שבשיקולים להמליץ עליו לתפקיד ראש המטה הכללי של צה"ל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר