"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נכה הוטס - ללא הציוד המיוחד הדרוש לו
"תודה אל על": סולן להקת הפיל הכחול לירון אטיה נחת בקפריסין וגילה: חברת התעופה לא הטיסה את תיק התרופות שלו והמטען לכיסא הגלגלים • "בלי הציוד אני לא יכול אפילו ללכת לשירותים"
לירון אטיה וחברי להקת הפיל הכחול // צילום: מאיר פרטוש

נכה הוטס - ללא הציוד המיוחד הדרוש לו

"תודה אל על": סולן להקת הפיל הכחול לירון אטיה נחת בקפריסין וגילה: חברת התעופה לא הטיסה את תיק התרופות שלו והמטען לכיסא הגלגלים • "בלי הציוד אני לא יכול אפילו ללכת לשירותים"

שמעון יעיש
, עודכן

סולן להקת הפיל הכחול לירון אטיה, המתנייד באמצעות כיסא גלגלים ממונע, תכנן לטוס לחופשה קצרה בקפריסין. הוא בחר לטוס עם חברת "אל על" כדי להקל על הסידורים וההכנות הכרוכים בטיסה עם הכיסא, אך דווקא הבחירה הזו הרסה לו, לטענתו, את הטיול.

כעת הוא חושף בפוסט כואב את החוויה הנוראית שעבר לאחר שבאל על לא הטיסו את המטען של כיסא הגלגלים ואת התרופות שהוא נוטל, בלעדיהן הוא אפילו לא יכול ללכת לשירותים. "אני רותח מעצבים ומת מכאבים", כתב אטיה, "7 שנים לא יצאתי מהארץ כי כל הזמן דברים מסתבכים כשאני טס, כבר התייאשתי.

"השנה החלטתי סוף סוף לשבור את המעגל ולעשות את זה", הוא המשיך, "כבר שלושה חודשים שאני מתכנן טיול עלוב של שישה ימים לקפריסין. מיליון הודעות פייסבוק עם בתי מלון כדי למצוא חדר בלי מדרגות ואלף מיילים עם חברות תעופה לגבי הנגישות. בסוף החלטנו לטוס עם אל על, שעלו בערך כפול מהאופציה הזולה אבל אמרתי יאללה נו, לפחות נעשה את כל הארגונים לטיסה בעברית.

"נסיבות האירוע מתוחקרות" // צילום: משה שי

"אני נמצא איתם בקשר כבר שלושה שבועות, שלחתי מיילים עם המפרט של כיסא הגלגלים, תמונות, סרטונים של הסוללה שלו והעברתי שעות בטלפון עם ענת משירות הלקוחות שלהם כדי לסגור את כל הפינות, הכל כדי שהטיול הזה יזרום כמו שצריך", תיאר הזמר את ההכנות, "אתמול, הגענו לקפריסין ומכל התיקים, דווקא שלי לא הגיע, זה עם כל הכדורים והתרופות. אל על החליטה לא להטיס אותו".

בהמשך פירט אטיה את ההשלכות של ההחלטה. "עם כמה שזה מביך, בלי התיק הזה אני לא יכול אפילו ללכת לשירותים. כואב לי ממש ואני שונא את כולם. אין לי בגדים להחלפה, אין לי מטען לכיסא ואין לי כדורים", הוא הסביר.

"אחרי 3 שעות עיכוב בשדה אל על הבטיחו שישלחו את התיק אתמול בשעה 20:00, אך בסוף הם לא שלחו. אחר כך הבטיחו שישלחו ב-08:00 בבוקר ושוב, לא שלחו", כתב בזעם, "כרגע הם טוענים שהוא יגיע הערב בשעה 17:00, בסדר מה איכפת להם, הם יכולים ללכת לשירותים. כרגע אנחנו בדרך לבית החולים, תודה אל על, אני לא טס יותר בחיים".

מחברת "אל על" נמסר בתגובה: "נסיבות האירוע מתוחקרות אך עוד בטרם יתבררו אנו מצרים על עוגמת הנפש שנגרמה לנוסע ומתנצלים בפניו. מנכ"ל אל על מטפל באופן אישי באירוע ושוחח עם משפחת הנוסע. הציוד צפוי להגיע לנוסע הערב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...