"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דובר צה"ל מציג: תמיכה בישראל מהעולם הערבי
נציג צה"ל בשפה הערבית הציג סדרה של מכתבי תמיכה לישראל שהגיעו ממדינות ערביות רבות • "תומכים בכם מול הטרוריסטים"
אחד ממכתבי התמיכה שהגיעו מהעולם הערבי // צילום: עמוד הטוויטר של דובר צה"ל בערבית // אחד ממכתבי התמיכה שהגיעו מהעולם הערבי // צילום: עמוד הטוויטר של דובר צה"ל בערבית

דובר צה"ל מציג: תמיכה בישראל מהעולם הערבי

נציג צה"ל בשפה הערבית הציג סדרה של מכתבי תמיכה לישראל שהגיעו ממדינות ערביות רבות • "תומכים בכם מול הטרוריסטים"

מערכת היום
, עודכן

דובר צה"ל בשפה הערבית, אביחי אדרעי, חשף היום (רביעי) בדף הטוויטר שלו תגובות מרחבי העולם הערבי שמביעות תמיכה בישראל, על רקע העימות בין צה"ל וארגוני הטרור ברצועת עזה.

אדרעי כתב כי: "אנחנו מקבלים כל הזמן מסרים של סולידריות ותמיכה מכל מדינות ערב, נוכח הטרור והאיומים של חמאס. החגיגות הריקות של הניצחונות, כביכול, שלהם - לא מצליחים לשכנע רבים". בציוץ של אדארי נראים כמה מכתבי תמיכה שבהם צוירו מגן דוד וסמל צה"ל וכן דרכונים מעיראק, מירדן ומסוריה.

מכתב תמיכה בישראל מסוריה // צילום: עמוד הטוויטר של דובר צה"ל בערבית

אדרעי הביא כמה דוגמאות של תומכים ממדינות ערביות שהציגו לראווה את דרכוניהם, לצד הודעות תמיכה בישראל. אזרח סורי כתב על גבי פתק: "אני, כמו אלפי סורים אחרים, תומך בשכנתנו ישראל ובצבא הגנה לישראל נגד הטרוריסטים שטוענים שבוצע להם עוול".

האזרח הסורי פונה לפלשתינים במכתב וכותב: "סירובכם להצטרף לישראל הוא שהביא עליכם את המצב הזה. ישראל היא האופציה הטובה ביותר לשלטון בארץ הזו. הסתכלו על מדינות מסביב והבינו זאת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...