מצלמות אבטחה לעסקים: כל היתרונות

אם אתם בעלי עסקים, ארגונים, חברות ומשרדים: אתם בוודאי יודעים עד כמה חשובה האבטחה בבית העסק תוך שגניבות, פריצות לעסק, חבלה ונזק, כולן עבירות שמתרחשות על בסיס יומי בעסקים, בכל הארץ

צילום: //

בשיתוף ברק רום

העבירות השכיחות ביותר המתרחשות בעסקים הן עבירות שמתבצעות על ידי העובדים שבעסקכך מסביר אברהם מזרחי, מנהל ובעלים של חברת מייל מערכות המספקת קשת רחבה של שירותים, ביניהם: מצלמות אבטחה לעסקים, התקנת ציוד אבטחה, תחזוקה ואספקת מערכות הגנה לעסקים, מוסדות ולאנשים פרטיים.

בנוסף, בשנים האחרונות הפכה תופעת העבירות שמתבצעות על ידי העובדים בעסק, לשכיחה, לכן על פי דברי מזרחי: “יש למגן, לנטר ולאבטח את העסק ויפה שעה אחת קודם!”


אברהם
מזרחי מנהל ובעלים של חברת מייל מערכות‘, המספקת את כלל האמצעים לבקרה, אבטחה וניטור, בעל ניסיון של למעלה מ 14 שנים בתחום האבטחה, מסביר על הסכנות מהן בעלי עסקים חייבים להתמגן:  

“בכל הנוגע לעסקים ולאבטחת העסק, חשוב לדעת כי בארץ ובעולם ישנן פריצות לעסקים, שמתרחשות בעיקר על ידי עובדים המחבלים בעסק, תוך  שישנם לא מעט מקרים, של גניבות פנימיות כמו גם נזקים וגניבות של גורמים חיצוניים.”

“היה לנו מקרה חריג של לקוח בחיפה, שמנהל המחסן שלו הצליח לגנוב מהחברה סחורה בעלויות של קרוב ל 300 אלף שקלים! תוך שהמחסנאי מכר את הסחורה של העסק ברבע מחיר.”

“למזלנו, אחד הלקוחות שרכש את הסחורה הגנובה, הבין שמשהו לא בסדר ולא “כשר” וזאת בשל עלויות נמוכות מידי. הלקוח התריע על כך ואנו במייל מערכות גילינו במצלמות כי העובד אכן מעמיס על המשאית סחורה שגנב מהעסק, תוך שהוא מוכר אותה ללא תעודה ללקוחות. במקרה כזה כמובן שישנן ההוכחות כי העבירה התרחשה, מה שישמש גם בתלונה למשטרה וגם כהוכחה בבית המשפט.”

האם צילומים והקלטות קבילים בבית המשפט?

“צילומי וידאו וסטילס המוכחים עבירה, נחשבים קבילים בבית המשפט ואנו בכל יום מסייעים ללקוחות שלנו להשתמש בהוכחות אלה על מנת להשיג צדק. עם זאת חשוב לדעת כי הקלטות קול אינן תמיד קבילות בבית המשפט, אבל הן כאלה שיכולות לסייע להוכיח התרחשות של פשע מול הרשות המבצעת.”

“היה לי אירוע שבו לאחר שהתרחש שוד בחנות, התגלה כי השודד לא התגלה במצלמות האבטחה, אבל כן נמצאה הקלטת קול שמוכיחה כי העבריין איים על המוכרת בחנות. במקרה הזה ניגשתי עם ההקלטה למשטרה והחוקר אישר כי מדובר בשוד, וכי למרות שלא יעשה שימוש בהקלטה, התלונה תתבסס על הקלטת הקול שהוקלטה באמצעות מיקרופונים שהתקנו בחנות מבעוד מועד.”

 בכל הנוגע למוצרי אבטחה, מה חשוב שיהיה בבית העסק?

“ראשית יש להבין כי כל עסק חייב במוצרים בסיסיים לאבטחה ומיגון וזאת לפי דרישות חברות הביטוח אשר דורשות בדרך כלל מצלמות אבטחה, מערכת אזעקה ואינטרקום, כאשר את כולם אנו במייל מערכות מספקים, מתקינים ומתחזקים.”

“חשוב לדעת כי מערכות אזעקה, מערכת מצלמות ואינטרקום הן הבסיס להגנה על כל עסק, תוך שרוב חברות הביטוח יבקשו את מערך האבטחה הזה כחלק מתנאי הביטוח וקבלת פיצויים.”

“במידה ורוצים להגדיל את האבטחה והניטור בעסק, אפשר להגיע אל מקצה שיפורים באמצעות מגוון מצלמות, מיקרופונים, מערכות אבטחה וציוד מתקדם שיגן על העסק בצורה הרמטית ומותאמת אישית, כאשר “השמיים הם הגבול” בכל הנוגע לאבטחת עסקים, מוסדות וארגונים. עסק קטן למשל יוכל להתחיל את המיגון על ידי מערכת אזעקה בסיסית, תוך שעסקים גדולים יעזרו בנוסף להגנה הבסיסית, גם במערכות הגנה ממוחשבות ומתקדמות.”

מהו הציוד שניתן למצוא במייל מערכות?  

“אנו במייל מערכות מספקים שלל ציוד אבטחה כמו: מערכות אזעקה לגילוי פריצה, אינטרקום, מערכות לגילוי אש, מרכזיות טלפונים, מערכות מצלמות, קוראי קירבה, רשתות תקשורת ומחשבים למגזר הפרטי, הציבורי, הממלכתי והעסקי.”

“לנו בחברה אנשי מקצוע מקצוענים, חוקרים ואנשים טכניים המספקים התקנת מערכות אזעקה ממוחשבות מהטובות ביותר, כאשר החברה עובדת עם מותגים ארץ ישראלים, וזאת משום שאנו יודעים שבישראל מייצרים מוצרי אבטחה וניטור מהמתקדמים בעולם!”

בנוסף, אנו עובדים עם חברת ‘פימה ישראל’, המשווקת ציוד אבטחה איכותי כמו גם שבמייל מערכות, עוסקים גם בהתקנת מערכות אבטחה ומצלמות והתקנת מוצרים איכותיים בלבד,  כדוגמת ‘ ‘Hikvision העולמית המייבאת מערכות מצלמות איכותיות ומתקדמות. בנוסף אנו נעזרים בשלל חברות איכות כמו ויסוניק, ריסקו, Provision ועוד.”

על החשיבות של תחזוקת מערכות אבטחה לעסקים, מוסיף מזרחי:

“חשוב לדעת כי בכל הנוגע להתקנה של מערכות אבטחה, לא מדובר רק בשיווק והתקנה של המערכת במבנה, אלא שמדובר בתחזוקה שוטפת של המערכות, כאשר השירות הזמין והמהיר הינו במעלה ראשונה! התקנת מערכת מחייבת תחזוקה ומעקב ולכן במייל מערכות שומרים על קשר רציף עם הלקוחות, מספקים מענה מידי עם זמן תגובה מהיר ככל הניתן, תוך הקניית פתרונות מהירים ללקוחות בכל הארץ.”

“אצלנו שירות הוא מעל הכל ולכן יש לנו שלל לקוחות עסקיים, מוסדיים ופרטיים מרוצים וכאלה שהתאמנו להם באופן אישי מערכות הגנה, תיעוד וניטור”.

חברת מייל מערכותבהנהלתו של מר אברהם מזרחי, הוקמה לפני 16 שנים, והיא עוסקת בהתקנת מערכות למגזר הפרטי, הציבורי, הממלכתי והעסקי.  באמצעות אנשי המקצוע של החברה תוכלו לבחור בין שלל מערכות אבטחה מתקדמות להגנה על העסק, הסחורה, הגנה על עובדים וסביבת העסק. החברה עוסקת החברה בייעוץ באבטחה אלקטרונית על גווניו וזאת באמצעות צוות אמין, מיומן ומקצועי כמו גם מערך שירות והתקנות מהשורה הראשונה.

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר