"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הגשם חוזר: סוף שבוע חורפי לפנינו

במהלך היום יחל לרדת גשם בדרום ובמזרח, שיתפשט בלילה לרוב חלקי הארץ • סכנת שיטפונות בנחלים הדרום והמזרח • תחזית מזג האוויר המלאה

,עודכן
צילום: הרצי שפירא

היום (שישי) יהיה מעונן חלקית ונוח. לקראת הצהריים יתכנו גשמים מקומיים מלווים בסופות רעמים, בעיקר במזרח הארץ ובדרומה, וקיים חשש לשיטפונות. בלילה שבין שישי לשבת הגשם עשוי להתפשט לרוב חלקי הארץ.

לאור תחזית מזג האוויר של השירות המטאורולוגי הצופה שיטפונות בנחלי הדרום והמזרח, רשות הטבע והגנים שבה וקוראת לציבור המטיילים להקפיד על כללי הבטיחות ולהימנע מלקיחת סיכונים מיותרים. בין היתר, חל איסור מוחלט להיכנס לכל המסלולים באפיקי נחלים ובאגני הניקוז בהם קיים חשש לשיטפון, הדבר מהווה סכנת חיים ממשית. אסורה כניסה וחציית של אפיקי הנחלים ברגל וברכב עד לירידה מוחלטת של מפלס המים; יש להישמע באופן מלא להנחיות התנועה והבטיחות של הצוותים בשטח ביניהם: כוחות המשטרה, כיבוי אש וכמובן פקחי רשות הטבע והגנים הפרוסים בשמורות הטבע והנחלים באזור ומכירים היטב את השטח וגם את סכנותיו.

מחר יהיה מעונן חלקית עד מעונן וירדן גשמים מקומיים ברוב חלקי הארץ. יתכנו סופות רעמים וקיים חשש לשיטפונות בנחלי הדרום והמזרח. ממטאו טק נמסר, כי ביום ראשון יוסיף לרדת גשם מקומי ובשני תחול עליה קלה בטמפרטורות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר