"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יום הרווקים הסיני בפתח: כך תתכוננו

חגיגת קניות: מה כדאי לקנות? באיזה אתרים יש הנחות משמעותיות? מייסדי הקבוצות המובילות לקניות ברשת עם התשובות

,עודכן
חגיגת קניות ברשת // צילום: GETTY

יום הרווקים הסיני, שיתקיים ביום ראשון הקרוב, מהווה את יריית הפתיחה לחודשיים של חגיגת קניות ברשת. הישראלים צפויים להזמין מכל הבא ליד וסניפי הדואר, באופן טבעי, יהיו מלאים בחבילות רבות.

חברת דואר ישראל פתחה אתמול בבוקר (שני) את שערי מרכז הסחר המקוון לחבילות במודיעין, והציגה את היערכותה לקראת חגי הקניות. בדואר ישראל צופים בתקופה זו עלייה של 10% בהזמנת חבילות מחו"ל מול תקופה מקבילה אשתקד. מדובר בכ-15.3 מיליון חבילות שימסרו במהלך החודשים נובמבר ודצמבר.

שאלנו את מייסדי קבוצות מובילות ברשת כיצד כדאי להתנהל ביום הרווקים הסיני ומה כדאי לקנות בחודש המבצעים ברשת.

לדברי יניב פורת, מייסד קבוצת הפייסבוק AliBuy: "בכל שנה בתאריך ה-11.11 חוגגים הסינים את יום המכירות הגדול בעולם. יום שעקף כבר מזמן את הבלאק פריידיי של האמריקאים..."

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

"...כל האתרים הסינים יוצאים במבצעים, מחלקים קופונים ובעיקר עושים כל שביכולתם על מנת שהצרכנים יכנסו לאתר שלהם לפני, במהלך ואחרי הסייל. על מנת לקנות בחוכמה מומלץ להשוות בין מחירים מול אתרים שונים. עלי אקספרס הוא האתר הסיני הפופולרי ביותר, אך לא תמיד הזול ביותר. ישנם אתרים סינים רבים כמו Banggood ו-GearBest, שלרוב יהיו זולים יותר. בעלי אקספרס רוב ההנחות המהותיות הן על מותגים סיניים מובילים כמו Bluedio ,Anker, Aukey, Ugreen, Deko".

בני בוחניק, מייסד קבוצת הפייסבוק "כזה אני רוצה! I Need" מדגיש כי בעלי אקספרס יש המון פידבקים עם תמונות. "זה עוזר להבין את גודל המוצר, את האיכות ומה באמת בסוף מקבלים". לגבי המיסים אומר בוחניק, "לא לשכוח שעסקאות עם מוצרים בשווי מעל 75 דולרים לפני משלוח חייבות במיסים".

גם רעות לונברג, המנהלת את קבוצת הפייסבוק רעות תקני לי מציעה להתחיל לעקוב אחר המחירים כבר עכשיו. לדבריה, "אם המוצרים המבוקשים מוצעים במכירה מוקדמת, שווה כדאי להזמין אותם כבר עכשיו היות והמחיר במכירה מוקדמת נמוך מיום הרווקים עצמו. זאת על מנת לעודד אנשים לרכוש כבר עכשיו. למשל מציעים לשלם כעת 10% מהסכום ואת השאר ב-11.11".

לגבי סוגי המוצרים שכדאי לקנות ביום הקניות הסיני אומרת לונברג, "כדאי לרכוש תחפושות,מצלמה לרכב של YIבשיתוף שיאומי שעלותה עם משלוח 188 שקלים. בנוסף, כדאי לרכוש עגלת לתינוקות מדגם YAYA, שעלותה 84 דולרים, עם משלוח ומיסים של כ-70 דולרים", את העגלה תמצאוכאן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר