"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עצרה את המוזיקה: ריהאנה נגד טראמפ
הזמרת המצליחה גילתה שנשיא ארצות הברית עושה שימוש באחד הלהיטים שלה בעצרת הבחירות שלו והגיבה בסטייל העצבני המזוהה עמה
צילום: AFP // עצבנית. ריהאנה

עצרה את המוזיקה: ריהאנה נגד טראמפ

הזמרת המצליחה גילתה שנשיא ארצות הברית עושה שימוש באחד הלהיטים שלה בעצרת הבחירות שלו והגיבה בסטייל העצבני המזוהה עמה

ענבל חייט
, עודכן

טראמפ על הכוונת:אחרי שעצבן את יוצרי "משחקי הכס" כשעשה שימוש לא מורשה באחד הביטויים המזוהים ביותר עם הסדרה לתיאור הסנקציות על איראן, דונאלד טראמפ מכה שוב, והפעם מדובר באחת הזמרות המצליחות באמריקה.

ריהאנה מסרבת להופיע בסופרבול

מעכשיו אמרו: "דוקטור ריהאנה"

נשיא ארה"ב, שעסוק בימים אלה בפעילות פוליטית אינטנסיבית בשטח לקראת בחירות האמצע שיערכו בין שלישי לרביעי, הצליח לעצבן גםריהאנה. ציוץ שהעלה כתב הוושינגטון פוסט הבכיר פיליפ ראקר, בו תיאר כיצד הלהיט של ריהאנה "Don't Stop The Music" מושמע בעצרת בחירות של טראמפ לקול התלהבות הקהל, גרם לזמרת המצליחה להגיב בכעס. מבחינתה, באופן אירוני, זה דווקא זמן מצוין לעצור את המוזיקה.

"לא לאורך זמן", צייצה ריהאנה. "לא אני ולא אנשים מטעמי נתפס ליד או בעצרת טראגית כזו לעולם, אז תודה על האזהרה פיליפ".

כאזרחית ברבדוס, לריהאנה אין אפילו זכות הצבעה בארצות הברית, אך זה לא מנע ממנה לצאת בפומבי נגד הנשיא טראמפ בעבר. ב-2016, לאחר השבעתו של טראמפ לנשיאות, הצטרפה לצעדת הנשים בניו יורק ושרה מחוץ למגדלי טראמפ, זאת לאחר שכמה חודשים לפני, נצפתה מסתובבת בחולצה עם פניה של הילארי קלינטון.

ב-2017, אחרי שטראמפ הוציא את מה שנודע כ"צו המוסלמים", אותו צו האוסר על אזרחים משבע מדינות מוסלמיות להיכנס לארצות הברית, הזמרת לא חסכה במילים קשות נגדו ונגד ההחלטה. "אני נגעלת!", צייצה בחשבון הטוויטר שלה. "החדשות האלה מזעזעות! אמריקה הולכת ונהרסת ממש לנגד עינינו! איזה חזיר נטול מצפון אתה צריך להיות כדי לקבוע דבר כזה".

הצצה מרהיבה ליחידות צה"ל המובחרות

בון ג'ובי נגד קרדשיאן: "כוכבת פורנו"

העסקים החדשים של עומר אדם

ג'יג'י חדיד פתאום בעד ישראל?

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...