"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אולי זה אתם? שלושה מיליון שקלים מחפשים זוכה
במפעל הפיס מחפשים את הזוכה בהגרלת הלוטו מלפני חצי שנה: "נשארו לו 5 ימים לאסוף את הפרס"
דוכן פיס (ארכיון)| צילום: לירון אלמוג

אולי זה אתם? שלושה מיליון שקלים מחפשים זוכה

במפעל הפיס מחפשים את הזוכה בהגרלת הלוטו מלפני חצי שנה: "נשארו לו 5 ימים לאסוף את הפרס"

,עודכן

ברחבי ישראלמסתובב מיליונרשטרם הגיע לאסוף את הפרס שלו, בסך 3 מיליון שקלים. ל"ישראל היום" נודע כי מחלקת הזכיות במפעל הפיס מחפשת אחר הזוכה מהגרלה מספר ‭ ,3012‬ שהתקיימה בתאריך ‭ .5.5.18 ‬

המספרים שעלו בהגרלת לוטו זו הם: ‭ ,23 ,22 ,10 ,12 ‬ ‭ ,31 ,30‬ ולזוכה נותרו רק עוד חמישה ימים לאסוף את הפרס. על פי תקנון הלוטו, המועד האחרון למסירת הפרס הוא חצי שנה מיום הזכייה. אם הזוכה לא יגיע לאסוף את זכייתו, יועבר סכום הזכייה לקרן האיזון של מפעל הפיס וישמש לתשלום זכיות עתידיות. כמו כן, מחלקת הזכיות של מפעל הפיס מחכה גם לזוכה בסכום של ‭ 9.3 ‬ מיליון שקלים מההגרלה שהתקיימה במוצאי שבת, ‭ .13.10.18‬

המספרים שעלו בהגרלה זו הם: ‭ ,17 ,15 ,1 ,5 ‬ ‭ 37 ,23‬ והמספר החזק ‭ .5 ‬ אתמול הגיע לבית מפעל הפיס הזוכה בהגרלת הלוטו שהתקיימה במוצאי שבת, ‭ ,27.10.18‬ ובה סכום הזכייה עמד על ‭ 10‬ מיליון שקלים. הזוכה, בן ‭ 60‬ מאזור נתניה, נשוי עם שלושה ילדים ונכדים, שכיר בענף האלקטרוניקה, שלח טופס שיטתי חזק בסכום ‭ 81.20 ‬ שקלים וסיפר כי הטופס שכב במגירה עם מסמכים נוספים. "רק הבוקר בדקתי באתר מפעל הפיס את תוצאות ההגרלה, אתמול ביליתי עם משפחתי ביום הבחירות וכמובן מילאתי את חובתי האזרחית, יצאתי להצביע ועקבתי אחר תוצאות הבחירות המותחות".

לשאלה מה יעשה עם הכסף ענה הזוכה, ברוח הבחירות, כי "אני בוחר להגשים את חלומי כעצמאי! זה חלום ישן שיש לי, להקים עסק קטן". עוד הוסיף כי "בסכום הזכייה אשלם את כל הוצאות החינוך והחוגים של נכדיי, גם את הלימודים באוניברסיטה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו