"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מטורף: כמה יעלה לכם לישון בקריית ארבע?
תושבים דורשים שכירות חודשית על אירוח לשבת אחת • במקביל, יש גם פתרונות לואו קוסט ואירוח כמעט בחינם • כל המחירים והסיפורים על "שבת חברון": "מצאתי קופסה עם עשבים לא מזוהים"
שבת חיי שרה בחברון // צילום: נעם ארנון

מטורף: כמה יעלה לכם לישון בקריית ארבע?

תושבים דורשים שכירות חודשית על אירוח לשבת אחת • במקביל, יש גם פתרונות לואו קוסט ואירוח כמעט בחינם • כל המחירים והסיפורים על "שבת חברון": "מצאתי קופסה עם עשבים לא מזוהים"

אסף גולן
, עודכן

לחילוני הממוצע המושג "שבת חברון" לא אומר מאומה, אולם אם אתם דתיים, כנראה נתקלתם בתופעה המטורפת. בכל שנה בתקופה זו, כשבבתי הכנסת מציינים את פרשת השבוע "חיי שרה", שבה רוכש אברהם אבינו את מערת המכפלה כדי לקבור את שרה, אשתו - מגיעים עשרות אלפי בני נוער ומבוגרים להתארח בחברוןובקריית ארבעהשכנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...