חולמים על נכס בישראל שיכניס לכם שכירות חודשית קבועה? תכירו את הפרויקט My Office, קונספט חדשני בשוק הנדל״ן בישראל.
בשבועיים הראשונים להשקתו, מכר פרויקט MyOffice מבית קבוצת פסגות ישראל יותר מ-95 משרדים. החברה אשר רוצה לאפשר גם למשקיעים בעלי הון עצמי לא גדול, ליהנות מתשואות, מוכרת משרדים במחיר של החל מ-295,000 שקל אך החברה מציעה אפשרויות מימון לבעלי הון של 145,000 שקל בלבד. עד כה נמכרו בפרויקט מעל 150 משרדים .
שוק המשרדים היום, סומן ע״י המשקיעים המנוסים ביותר, כהשקעה הבונה והטובה ביותר. השקעה המניבה תשואות נאות בתמורה להשקעה לא גדולה. בשנתיים האחרונות החלה תנועה מאסיבית של משקיעים משוק הדירות לשוק המשרדים – התשואה הנמוכה, עליית מס רכישה ואחוז המימון הבנקאי המוגבל, מניעה את המשקיעים החכמים אל עבר שוק המשרדים. שוק המשרדים מבטיח תשואה של 7-10 אחוזים, מימון נוח ומשתלם.
פרויקט המשרדים MyOffice באשדוד מביא קונספט חדשני לשוק המשרדים. הפרויקט, מציע יחידת משרדים במתחם במיקום מרכזי (פריים לוקיישן) באשדוד, בבניין בנוי ומוכן הנמצא בשלבים אחרונים של שיפוץ החללים הפנימיים.
קהילת העסקים שלך. תפיסת העיצוב מאפשרת יצירת קהילה // צילום: שאטר
בבניין כבר יושבות החברות הגדולות בישראל, ביניהן: בנק הפועלים, מזרחי טפחות, מאזדה Ford, אופל, מנו ספנות ועוד.יחידות המשרדים המפוארות בפרויקט, עוצבו ע"י האדריכלית ורד גינדי, אשר ברזומה שלה ניתן למצוא את משרדי Google, Mercedes ו- Microsoft בישראל.
בעלי המשרדים ייהנו גם ממגוון של שירותים נוספים בבניין, כגון חדר כושר, סאונה, חללי עבודה משותפים, חדרי ישיבות, אולם קונגרסים, חדרי משחקים ועוד.
חצי שנה – והמשרד שלך מוכן!
שלא כמו בפרויקטים רבים ״על הנייר״ העובדה שמדובר בפרויקט בבניין בנוי ופעיל, בו ניתן לקבל את המפתח למשרד מאובזר ומרוהט בתוך חצי שנה, מהווה יתרון שמשנה את חוקי המשחק. בתוך חצי שנה אפשר להתחיל ליהנות מדמי השכירות ולהתחיל להפיק תשואה.
כל היתרונות למשקיע הקטן
- תשואת שכירות גבוה באזור המדובר.
- אזור מאוכלס ע״י החברות הגדולות בישראל
- פרויקט קיים בבניין בנוי ומוכן לכניסה בתוך כ-6 חודשים.
- אפשרויות מימון המאפשרות כניסה בהחל מ-145,000שקל
- עיצוב ע״י אדריכלים מהמובילים בישראל.
- שרותי משרד מתקדמים.
- חדרי ישיבות וחללים משותפים לשימוש השוכרים.
- אולמות קונגרסים
- חדר כושר וסאונה.
-בית כנסת
פרויקט Myoffice, הינו היחיד באזור המציע את רמת העיצוב, הגימור, השירותים והתוספות ברמה הזאת. כל שאר הבניינים באזור הם מיושנים יחסית ואינן מגיעים לרמה המודרנית המציעה הפרויקט. ההערכות הן שמשרדים בפרויקט החדש יושכרו בכ3,000-3,500 שקלים בחודש. זה הזמן לקפוץ למים וליהנות מאחד הפרויקטים החדשנים בישראל.
<!-- //-->
/>
