"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רקטה שוגרה מרצועת עזה, צה"ל תקף שמונה יעדי טרור של ארגון חמאס

אזעקות צבע אדום נשמעו במועצות האזוריות מרחבים ואשכול בעקבות נפילת גראד בשטח פתוח • כיפת ברזל הופעלה וככל הנראה נכשלה נקודתית ביירוט • בתגובה, הפציצו כלי טיס של חיל האוויר מחסן אמל"ח ומחנה אימונים בדרום הרצועה ומתחם צבאי בצפונה השייכים לארגון הטרור

,עודכן
יירוט כיפת ברזל

אזעקות צבע אדום נשמעו אמש (רביעי) במועצות האזוריות מרחבים ואשכול בעקבות רקטה ששוגרהמרצועת עזה.סוללת כיפת ברזל שיגרה יירוט לעבר הרקטה וככל הנראה נכשלה נקודתית. הגראד נפל בשטח פתוח ולא גרם לנזק או לנפגעים. תושבי המועצות דיווחו על פיצוצים עזים וביצעו סריקות כדי לוודא שלא נגרם כל נזק מנפילת הגראד.

בתגובה לרקטה צה"ל תקף שמונה יעדים בשלושה מתחמים צבאיים של ארגון הטרור חמאס. מתחם צבאי הופצץ בצפון הרצועה, ובדרומה הופצצו אתר לייצור ואחסון אמל"ח ומחנה אימונים. קודם לכן, בעזה דיווחו כי משרד הפנים של חמאס הורה לאנשיו לנטוש עמדות בצפייה למתקפת התגובה של צה"ל. משרד הבריאות הפלשתיני דיווח כי לא היו נפגעים בתקיפות ברצועת עזה.

בשעות אחר הצהריים ביום רביעיתקף חיל האווירעמדה של ארגון הטרור חמאס בדרום רצועת עזה. תקיפת העמדה בוצעה לאחר שזוהתה ממנה הפרחת בלוני תבערה לעבר שטח ישראל. שירותי הכבאות פעלו לכיבוי שמונה שריפות שפרצו במהלך אותו יום.

לאחר מכן התגלה בלון תבערה גם באזור צומת בילו ליד רחובות ובלון אחר אותר בשעות הבוקר בגן יבנה. הבלון התגלה במהלך סיור שגרתי שקיימו אנשי אגף הביטחון של המועצה בשדות הסמוכים ליישוב. הם הבינו במהרה שמדובר בבלון תבערה והזעיקו את חבלני משטרת לכיש שנטרלו אותו. גם בחוף הים בראשון לציון אותר אמש בלון תבערה.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר