"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעקבות המצב הביטחוני: שונו מסלולי ההמראות והנחיתות בנתב"ג

ההחלטה החריגה של רשות שדות התעופה התקבלה לאחר התייעצות עם צה"ל • הנחיתות יתבצעו מכיוון צפון בלבד וההמראות לכיוון מערב בלבד • בין הסיבות האפשריות לשינוי הנתיבים: חשש מיירוט בשוגג על ידי מערכת כיפת ברזל

,עודכן
צילום ארכיון: קוקו

בעקבותהמצב הביטחוני,רשות שדות התעופה החליטה היום (חמישי) לשנות את נתיבי התעופה מ ואל נמל התעופה בן גוריון.

צילום: Newsenders

עד כה מטוסים היו נוחתים בנתיב קבוע וידוע מראש אם כי היום הוחלט באופן חריג לשנות את מסלולי מטוסי הנוסעים שמגיעים לנתב"ג וממריאים משדה התעופה בלוד. הנחיתות יתבצעו מצפון בלבד והמראות על מסלול 26.

הסיבות לשינוי המסלולים יכולות להיות חשש לפגיעה פיזית במטוסים או פינוי השטח האווירי למטוסי חיל האוויר. ההחלטה הגיעה על רקע המתיחות הגואה בגבול עזה, לאחר שיגור הרקטות מהרצועה אל עבר שטח ישראל אתמול.רקטה אחת פגעה בבית בבאר שבעוהביאה לפציעתם של שלושה בני אדם, כששלושה נוספים לקו בחרדה. רקטה נוספת ששוגרה נחתם בים, מערבית לגוש דן.

החשש הביטחוני משפיע על מסלולי הטיסות. כוחות צה"ל סמוך ליד מרדכי, היום // צילום: יהודה פרץ

הקבינט הביטחוני כונס אתמול למשך שש שעות, אולם השרים החברים נתבקשו שלא להתראיין. עם זאת,שר השיכון וחבר הקבינט יואב גלנט אמרמוקדם יותר כי "כללי המשחק עומדים להשתנות. לא אוכל להתייחס לתוכן השיחות, אוכל רק לומר שלא נקבל יותר את טרור האש וטרור הגדרות".

טנקים וכוחות צבא גדולים נפרסו משעות הבוקרעל גדר הגבול עם רצועת עזה ובסמוך לחלק מיישובי עוטף עזה. מחר, כמו בכל יום שישי בשבעת החודשים, האחרונים צפויים לבוא אלפי מפרי סדר לגבול עם רצועת עזה, רק שהפעם ישראל הבטיחה שתגיב על אירועים אלימים בגדר וכעת התושבים בדריכות לקראת אירועי המחר.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר