"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו מזהיר את חמאס: "אנחנו קרובים מאוד לפעילות מסוג אחר"

לאחר סוף השבוע הסוער בעוטף עזה הוחלט בישראל לעצור את הכנסת הדלק והגז לרצועה • "אם יש לו שכל, חמאס יפסיק את האש ואת ההתפרעויות האלימות – עכשיו", אמר רה"מ • בהתייחסו לחוק הגיוס אמר נתניהו: "זהו חוק טוב. הגיע הזמן לשים אותו מאחורינו"

,עודכן
מזהיר את חמאס. נתניהו // צילום: אלכס קולומויסקי // מזהיר את חמאס. נתניהו // צילום: אלכס קולומויסקי

ראש הממשלה בנימין נתניהו משגרמסר מאייםכלפי חמאס. "אם הם לא יפסיקו את ההתקפות האלימות נגדנו, הן יופסקו בדרך אחרת והיא תהיה כואבת, כואבת מאוד. אנחנו קרובים מאוד לפעילות מסוג אחר, פעילות שתכלול מכות עוצמתיות מאוד. אם יש לו שכל, חמאס יפסיק אתהאשואת ההתפרעויות האלימות – עכשיו", אמר נתניהו בפתח ישיבת הממשלה.

לאחרסוף שבוע סוערבעוטף עזה, שכלל 20 אלף מפגינים פלשתינים שהגיעו לגדר והתעמתו עם חיילי צה"ל בכמה נקודות, וכן חדירת מחבלים וניסיון חטיפת נשק של לוחם - הוחלט במערכת הביטחוןלעצור את אספקת הדלק והגזלרצועת עזה. עם זאת, אספקת כל סחורה אחרת, שאינה דלק או גז, נמשכת כרגיל.

העברת הסחורות לעזה נמשכת:

צילום: Newsenders

באשר לחוק הגיוס אמר נתניהו כי "זהו חוק טוב, חוק מאוזן. הוא מאזן בין צורכי הצבא שהכין אותו, וכמובן צורכי הציבור החרדי. החוק הזה צריך לעבור, הגיע הזמן לשים אותו מאחורינו".

"זאת עמדתי, זאת צריכה גם להיות עמדת הממשלה, לטובת המדינה, לטובת הציבור החרדי, לטובת יחסי חרדים-חילונים. לכן אני קורא למועצת גדולי התורה שמתכנסת היום לקבל את ההחלטה הנכונה. החוק הזה טוב לישראל".

הכנסת תפתח מחר את מושב החורף כאשר אחת מהסוגיות המרכזיות היא חוק הגיוס. במערכת הפוליטית מעריכים כי זהו מושבה האחרון של הכנסת הנוכחית לפני פיזורה והליכה לבחירות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר