"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעקבות תאונה בארה"ב: חיל האוויר משבית זמנית את מערך מטוסי ה"אדיר"
בחיל הוחלט שלא לקחת סיכונים, ולקיים בדיקה מקיפה של כל כלי הטיס החדישים • הפנטגון השבית גם הוא את המטוסים, ופתח בחקירת הגורם להתרסקות מטוס F35 בדרום קרוליינה בסוף החודש שעבר
F35B (ארכיון) // צילום: אי.אף.פי

בעקבות תאונה בארה"ב: חיל האוויר משבית זמנית את מערך מטוסי ה"אדיר"

בחיל הוחלט שלא לקחת סיכונים, ולקיים בדיקה מקיפה של כל כלי הטיס החדישים • הפנטגון השבית גם הוא את המטוסים, ופתח בחקירת הגורם להתרסקות מטוס F35 בדרום קרוליינה בסוף החודש שעבר

מערכת היום
, עודכן

חיל האוויר הישאלי הודיע היום (חמישי) כי ישיבת לתקופה של מספר ימים את צי מטוסי ה-F35 החדישים שברשותו, זאת בעקבות החלטה דומה של הפנטגון להשבית את המטוס לאחר תאונה שהתרחשה במדינה.

משרד ההגנה האמריקני החליט היום להשעות את השימוש במטוסי ה-F35, בשל תאונת אימונים שהתרחשה בסוף ספטמבר. מדובר בתאונה הראשונה של מטוס החמקן המתקדם. במהלך ההפסקה, יבדקו האמריקנים את צי המטוסים שלהם במטרה לאתר תקלות.

על פי הודעת הפנטגון ההשעייה תאפשר "בדיקה מורחבת של מיכל הדלק במנועים של כל מטוסי ה-F35". מדובר בנשק היקר ביותר שנמצא ברשות הצבא האמריקני.

על פי הודעת הפנטגון הבדיקה "נובעת מהממצאים שהעלתה חקירת התרסקות מטוס ה-F35B, בדרום קרוליינה". ג'ו דלבאדובה, דובר הפנטגון לנושא ה-F35 טען שהבדיקה צפויה להסתיים בתוך "24 עד 48 שעות".

מעל 320 מטוסי F35 נמצאים בשימוש הצבא האמריקני ב-15 בסיסים ברחבי העולם. המניה של יצרנית המטוס, "לוקהיד", ירדה ב-1% נכון לכתיבת שורות אלו. מטוס ה-F35 נמצא בשימוש בחיל האוויר הישראלי מאז 2017.

בחודשיוני פורסם כי שלושה מטוסי F35 חדשים, שהיו אמורים להגיע לחיל האוויר מארה"ב, נאלצו לבצע נחיתה בעקבות תקלה טכנית שזוהתה באחד מהם. באחד המטוסים שהמריאו מהמפעל בטקסס נדלקה נורת אזהרה, והמטוסים נחתו בפורסמאוט שבניו המפשייר כדי להיבדק.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...