גם אחרי שירדה בתום העונה האחרונה לליגה הלאומית, מכבי חיפה לא ויתרה העונה על מסע המשחקים השנתי שלה בארצות הברית נגד קבוצות האן.בי.איי. הלילה (בין שני לשלישי) החלה הקבוצה עם תבוסה צפויה 132:100 לסקרמנטו קינגס.
הירוקים התחזקו לקראת סבב המשחקים במספר שחקנים זרים ביניהם ג'וס צ'ילדרס, המחזיק ברזומה עשיר בליגה הטובה בעולם ובאירופה וזה החזיק את קבוצתו של ברק פלג במשחק ברבע הראשון שהסתיים בשוויון (25:25), אבל מכאן והלאה המשחק עבר לשליטה של המארחת שבכל רבע הגדילה את הפער. שחקני החיזוק למסע הובילו את רשימת הקלעים של הירוקים – כאשר צ'ילדרס הוליך עם 18 נקודות, קנדי מיקס הוסיף 17 וסקוט מצ'אדו קלע 15. באדי הילד הוביל את הקינגס עם 22 נקודות.
בלילה שבין חמישי לשישי (05:30, שעון ישראל) תתמודד הקבוצה מהליגה הלאומית בסטייפלס סנטר מול לוס אנג'לס קליפרס ולאחר מכן תחזור לישראל.
יתר הקלעים לחיפה: טרה קלי 13, עמית אלון, סמי גיבנס, אנתוני פישר וקרון דשילדס 6 כל אחד, דניאל קופרברג 5, אריאל אסלבה 4, ווילי וורקמן ורומן סורקין 2 כ"א, שותפו ולא קלעו גיא לביא וחואן ברחל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

