"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אנגליה פחות מתאימה לסגנון של זידאן"

למרות היכולת הרעה, והשמועות על כך שיחליף את ז'וזה מוריניו, סוכנו של זינדין זידאן מכחיש כי יחתום בקרוב במנצ'סטר יונייטד • הצרפתי מוזכר כמועמד המוביל לרשת את ז'וזה מוריניו אם יפוטר • "שוחחתי איתו על הנושא, זה לא ממש מעניין אותו" סיפר סוכנו

,עודכן
זידאן עם אשתו. לא מעוניין כרגע להגיע למנצ'סטר יונייטד // זידאן עם אשתו. לא מעוניין כרגע להגיע למנצ'סטר יונייטד

בעקבות היכולת הרעה של מנצ'סטר יונייטד מתחילת העונה, רובצות השמועות כי זינדין זידאן, ששימש כמאמנה של ריאל מדריד בעונה שעברה הוא זה שיחליף את ז'וזה מוריניו כמאמן השדים האדומים.

על פי דיווחים באנגליה, הנהלת היונייטד תתכנס השבוע ותחליט על גורלו של הפורטוגלי, האם לבטוח בו ולתת לפורטוגלי הזדמנות נוספות, או האם להתחיל לחפש מועמדים אחרים, כשהמאמן הצרפתי הוא אחד מהשמות המועדפים.

מהדיווח עולה כי ראשי מנצ'סטר מודעים להצלחה של זידאן בספרד, שם הצליח להוביל את הבלאנקוס לשלוש זכיות בליגת האלופות, אך מפקפקים ביכולותיו להוביל קבוצה בליגה האנגלית. עם זאת, הוא מוגדר המועמד המוביל של הבעלים אד וודורד לרשת את התפקיד במקרה שמוריניו אכן יפוטר.

בסביבתו של זידאן מספרים כי לעת עתה אין בו דחף עז לחזור ולאמן, לאחר ארבע השנים שאימן במדריד (שנתיים מתוכם באקדמיה של הקבוצה) ויסכים רק להצעה שתתאים לו בצורה מושלמת. מקורות במדריד מספרים כי החליט לעזוב את הקבוצה בעקבות חוסר הרצון של הנשיא פלורנטינו פרס להשקיע משאבים במטרה להצעיר את הסגל.

עם זאת, השיחות בין היונייטד למאמן עוד רחוקות מלהוביל למשהו רשמי ונאמר כי למרות ההתעניינות הרבה מהמועדון האנגלי, צרפתי יסכים להגיע רק אם תהיה לו שליטה מלאה ברכש.

סוכנו של המאמן, אלאין מיגליסיו התבטא מוקדם יותר על האפשרות שיחתום במנצ'סטר יונייטד: "אני לא חושב שהוא יאמן באנגליה. זה פחות מתאים לסגנון שלו. שוחחתי איתו לגבי העניין, זה לא ממש מעניין אותו. הוא החליט לקחת שנה חופש, הוא לא יסכים להיכנס לקבוצה חדשה עד תום העונה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר