"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אשקלון החרימה את ירושלים

הקבוצה מהדרום דרשה במהלך הסופ"ש לדחות את המשחק במלחה, אבל אתמול התברר שהיא היתה מוכנה לחלוטין • י-ם חזרה לסורה עם הפסד ביתי

, עודכן
0
צילום: רואי עלימה // יאנגר. באילת חוגגים ,
צילום: רואי עלימה // יאנגר. באילת חוגגים

זה היה אמור להיות המשחק השלישי בתור, זה שבו הפועל ירושלים אמורה לרשום ניצחון צפוי על אשקלון. אבל שום דבר בירושלים כבר לא צפוי. אתמול אשקלון הגיעה למלחה ויצאה משם עם ניצחון 85:91.

כל הנתונים עמדו לזכות החבורה של שרון דרוקר. אשקלון הגיעה ללא ניצחון, אחרי תקופה קשה בעקבות הטילים שנפלו על העיר והכנה לקויה למשחק. וכאילו לא די בכך, היתה גם התאונה של האוטובוס שלה בדרך למשחק.

אבל כנראה זה בדיוק המשחק שירושלים תיפול בו ברשת. היא נכנסה לאפתיות המוכרת, היתה מפוזרת (19 איב'), קבלת ההחלטות שלה היתה רעה וההגנה מפוררת. מה עוזר שקרייג סמית' מסיים עם 100 אחוז מהשדה ומהקו ומדד 41.

אשקלון כלל לא רצתה לשחק אתמול וטענה שהיא עדיין לא מאורגנת בעקבות המצב הביטחוני. מתברר שהיא דווקא הגיעה מוכנה. הרכז החדש, מרקי פרי, הפך מהר מאוד לבעל בית, מרכוס דאב העלים את גבוהי ירושלים, ואת מרכוס מור היה קשה לעצור.

גלבוע/גליל נותרה כעת הקבוצה היחידה שלא ניצחה העונה.

עודד קטש - מאמן הגנה. בתום התגוששות בסגנון יווני בראשל"צ נדבקה אילת לשפיץ של הליגה על חשבון הפועל ת"א, לאחר שניצחה את האדומים 64:68.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

זה היה משחק פיזי מאוד, שבו הקבוצה המנצחת עשתה זאת עם 20 איבודים. אילת חיפתה על זה בכפיית סגנון המשחק שלה: היא לא נתנה להפועל לרוץ, סימנה את סטיט ושלטה בריבאונד ההתקפה (18), הרבה הודות לערב גדול של אלי הולמן, שסיים עם 18 ריב'.

להפועל ת"א קשה כאשר חלק מהשחקנים לא נמצאים במשחק. בערב שבו שולדבראנד חלש מאוד וסטיט נתקל בהגנה יוצאת מהכלל של יחזקאל סקוורר, היא לא יכולה לנצח.

עודד קטש עובר באילת מטמורפוזה. עד העונה הוא קוטלג כמאמן התקפה. עם זאת באילת הוא בנה קבוצת הגנה מצוינת. השחקנים שלו חושבים הגנה מהרגע הראשון. קטש עדיין מחכה לתרומה משמעותית יותר מהישראלים בקבוצה, שקלעו אתמול רק 14 מ-68 הנקודות.

לפרוטוקול בלבד. לפני המשחק עוד היו תקוות שהמפגש בין הפועל חולון למכבי ת"א יזכיר נשכחות. גם העובדה שמכבי נחתה מאיטליה רק בשבת אחה"צ לא שינתה דבר. במצב הנוכחי אלה יחסי הכוחות גם באולם הפחים.

לחולון זה הפסד ליגה שלישי רצוף. פרנק האסל אחד (26 ו-17 ריב') לא יכול להספיק. ניק קיינר-מדלי התחיל רשמית את המסע לשמירת המקום שלו בקבוצה והיה דווקא לא רע אתמול עם 13 נק'. בסיום המשחק מורן רוט ושמעון מזרחי ספגו קללות ויצאו בחסות המשטרה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר