"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טראמפ: "קים ואני התאהבנו"

נשיא ארה"ב שיבח את שליט צפון קוריאה קים ג'ונג און ותיאר את היחסים הטובים שנרקמו ביניהם: "הוא כתב לי מכתבים יפהפיים"

,עודכן
התאהבו. טראמפ וקים // צילום: AP

במהלך כנס בחירות לטובת המועמד הרפובליקני לסנאט פטריק מוריסי בווסט וירג'יניה, סיפר הנשיא טראמפ על ההתקרבות שחלה במערכת היחסים שלו עםשליט צפון קוריאה קים ג'ונג און.

"ההתחלה הייתה לא קלה", אמר טראמפ, "היו עליות ומורדות, כי הייתי מאוד קשוח עמו וכך גם הוא כלפי. בסופו של דבר, נוצרה קרבה שהובילה לחיבור ממשי בינינו". הנשיא הוסיף ואמר כי "הוא וקים התאהבו אחד בשני".

טראמפ שיבח את אומץ לבו של הדיקטטור ואף תיאר את ההתכתבות ביניהם: "קים כתב לי מכתבים פשוט נהדרים ויפים".

"כותב מכתבים יפהפיים". קים ג'ונג און

גם השבוע, במהלך הנאום שנשא בעצרת השנתית של האו"ם, טראמפ הודה לשליט הצפון קוריאני קים ג'ונג און, באומרו כי מגיעים לו שבחים על אומץ הלב שהוא מפגין בצעדים שהוא נוקט לטובת הסדר פיוס עם ארה"ב".

במחלקת המדינה האמריקנית בראשותו של מזכיר החוץ מייק פומפאו, פועלים כעת לקיום מפגש פסגה שני בין שני המנהיגים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר