"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לברוב: "העברת מערכת ה-S-300 לסוריה כבר החלה"

שר החוץ הרוסי נפגש בניו יורק עם מקבילו הסורי, וואליד אל – מועלם שאמר: "מקווה שהמערכות יגיעו בשבועיים הקרובים כדי 'לסגור את השמיים' בפני ישראל" • עוד הוסיף: "סומך על הרוסים שבעתיד יעבירו לנו גם את המערכת המתקדמת יותר, S-400"

,עודכן
צילום: AFP // שר החוץ הרוסי סרגיי לברוב

שני מטוסי אנטונוב 124, מטוסי התובלה של חיל האוויר הרוסי, נחתו אתמול (שישי) ושלשום בבסיס חיל האוויר הרוסי חמימים באזור לטקייה ובכך למעשה בישרו את תחילת העברתמערכת הנ"מ מסוג S-300 למשטר הסורי.ככל הנראה, בדרכם לבסיס הרוסי עצרו המטוסים בבסיס נוסף על מנת להעמיס ציוד וחלקים נוספים.

שר החוץ הרוסי סרגיי לברוב נפגש אמש בניו יורק עם מקבילו הסורי וואליד אל – מועלם. בסיום הפגישה הצהיר לברוב באופן רשמי כי העברת מערכת ההגנה לסורים כבר יצאה לדרכה. אל – מועלם הוסיף: "אנו מקווים לקבל את מערכת ההגנה האווירית S-300 בתוך כשבועיים על מנת 'לסגור את השמיים' בפני ישראל".

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

העברת מערכת ההגנה הרוסית, כזכור, נעשתה למרות התגדות הממשלה ובתגובה להפלת מטוס הסיור הרוסי לפני כשבוע וחצי ע"י מערכת הנ"מ הסורית,אירוע בו מאשימים הרוסים את ישראל, שתקפה מטרות סוריות באותו הזמן.

בתגובה להאשמות והטלת האחריות הסורית, הציגה ישראל תחקיר של חיל האוויר ולפיו כל מטוסי חיל האוויר שהשתתפו בתקיפה בסוריה כבר היו בשטח האווירי של ישראל בזמן שהמטוס הרוסי הופל,אך תחקיר זה, על פי הדיווחים, נדחה על ידי הרוסים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר