"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משרד החוץ נגד אורן חזן: "נפגש בבולגריה עם מכחיש שואה מבלי לתאם"
הכעס על הח"כ נובע מכך שלטענת המשרד הוא נפגש עם פוליטיקאי מכחיש שואה מבלי לתאם זאת • "מפגשים כאלו עושים נזק" • ח"כ חזן: "הפגישה תואמה עם ועדת האתיקה"
ח"כ אורן חזן עם וולן סידרוב (מימין)

משרד החוץ נגד אורן חזן: "נפגש בבולגריה עם מכחיש שואה מבלי לתאם"

הכעס על הח"כ נובע מכך שלטענת המשרד הוא נפגש עם פוליטיקאי מכחיש שואה מבלי לתאם זאת • "מפגשים כאלו עושים נזק" • ח"כ חזן: "הפגישה תואמה עם ועדת האתיקה"

יהודה שלזינגר
, עודכן

ח"כאורן חזן(הליכוד) שהה בשבוע האחרון בבולגריה, שם נפגש עם גורמים רשמיים של הממשל, ועורר את זעמם של אנשי משרד החוץ בין היתר בגלל שנפגש עם וולן סידרוב אדם שבמשרד החוץ מגדירים כאנטישמי, מנהיג ימין קיצוני ומכחיש שואה.

ח"כ חזן לא תיאם את הנסיעה כמקובל עם הכנסת או עם משרד החוץ. בראיונות מבולגריה סיפר שהוזמן על ידי הפרלמנט הבולגרי. היה אורח של סגן יו"ר הפרלמנט הבולגרי ואף נפגש עם ממלא מקום ראש הממשלה ושר הביטחון המקומיים. לעוקביו בפייסבוק סיפר שנפגש עם אדם שהיה מכחיש שואה והתנצל על כך.

גורמים במשרד החוץ אמרו ל"ישראל היום": "ח"כ חזן נסע על דעת עצמו. קבע לעצמו פגישות בלי לתאם שום דבר איתנו או עם השגרירות. כך יצא שנפגש עם מנהיג ימני קיצוני, אנטישמי, איש מכחיש שואה, פגישה שהיא לחלוטין לא מקובלת. הוא סיפר כאילו נסע לנסיעת התפייסות אבל זה לא הכיוון. מבחינת הבולגרים מדובר בחבר ממשלת השלטון, והמפגשים האלה במיוחד עם אדם אנטישמי עושים נזק. זה לא ראוי".

סיפר שהוזמן על ידי הפרלמנט הבולגרי. ח"כ אורן חזן // צילום: נעם ריבקין פנטון

ח"כ אורן חזן אמר ל"ישראל היום": "הביקור תואם עם ועדת האתיקה של הכנסת. אני לא מחויב לקבל את אישור משרד החוץ. קיימתי שם המון פגישות שפתחו דלתות וחיזקו קשרים בין ישראל לבולגריה ואפילו התנענו מהלך של ההעברת שגרירות בולגריה לירושלים. הייתה פגישה עם יו"ר קואליציה מקומית ועוד כמה חברי ממשל ושם אכן ישב אותו אדם שכתב או תרגם ספר על המיין קאמף".

ח"כ חזן הוסיף כי: "הוא אמר שהוא התנצל על הדברים ואמרתי לו שהוא צריך לעשות את זה באופן פומבי. עצוב שלפקידות חמוצה, מאובקת ועייפה מפריע שבביקור של ח"כ צעיר הושג מה שלא השיגו שם במשך שנים ארוכות. נכון יהיה שמשרד החוץ יסייע לעזור להמשיך להדק את הקשרים".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...