רוקאביצה לא מאמין. חיפה לא ניצחה את בני יהודה מאז 2013 // רוקאביצה לא מאמין. חיפה לא ניצחה את בני יהודה מאז 2013

חיפה ובני יהודה סיימו ב-1:1, ק"ש גברה על נתניה

הירוקים לא הצליחו לנצח מאז 2013 את הקבוצה משכונת התקווה והרצף נמשך גם הערב • לוי גארסיה כבש נפלא לרשת של הצהובים וקבע ניצחון לצפוניים

לא יכולים עליהם. יש דברים שכנראה אי אפשר לשנות. לא משנה באיזה הרכב בני יהודה תעלה, לא משנה מי עומד על הקווים, הקבוצה שמתאמנת בשכונת בתקווה פשוט לא מסוגלת להפסיד למכבי חיפה. הספירה מסוף שנת 2013 נמשכה גם הערב (א').

טעות מביכה של גיא חיימוב, שפשוט מסר לירדן שועה, סידרה לקבוצה של יוסי אבוקסיס יתרון מהיר, שנשמר 6 דקות בלבד עד השוויון של ג'ורג' מנג'ק. אחרי צמד השערים התפתח משחק עם קצב טוב מאוד, עם מצבים בעיקר של חיפה, אבל לא הצליחו למצוא את הרשת. 

במחצית השנייה ההילוך ירד, חיפה שלטה יותר וגם הדביקה כדור למשקוף, אבל היתה חשופה למתפרצות קטלניות של בני יהודה, שרק במזל לא הסתיימו בשער שהיה שולח את אלפי אוהדי חיפה לערב ום כיפור כשהם עצבנים במיוחד.

בומבה של סקאוטינג. בעלי עירוני ק"ש, איזי שרצקי, ישב הערב ביציע במשחק מול מכבי נתניה והחל לחשב את האקזיט הבא שלו. לוי גארסיה, קשר נבחרת טרינידד וטובאגו רק בן 21 והגיע כהבטחה גדולה. בדקה ה־60 הוא כבש בשער מרהיב מ־20 מטרים לחיבורים של דני עמוס והעלה חיוך אצל שירצקי. 

לוי גארסיה חוגג. האקזיט הבא של איזי שרצקי // צילום: ג'יני 

לא רק הבעלים חייך. גם המאמן, חיים סילבס, שחרר את העניבה שכבר החלה לחנוק. לא ברור מי אחראי על הבאתו של השוער הליטאי דזיוגאס ברטאקוס לק"ש, אבל כבר אחרי יומיים בקבוצה הוא הביא שקט להגנה עם ניצחון 0:1 על מכבי נתניה. אחרי שטקוס בהפועל חיפה, זובאס בבני יהודה ועכשיו ברטקוס, בסוף יתברר שיש לנבחרת ליטא 8 שוערים וכולם יגיעו לישראל. 

מנגד, נתניה לא מתגברת פוסט ערן לוי ועכשיו גם ללא דיא סבע שצפוי לעבור לב"ש בכלל מחכה לה כאב ראש גדול. נתניה עם נקודה בלבד בשלושה מחזורים, אבל אולי אחרי שישתחררו מהעול של שני הטאלנטים שעזבו, משהו יחזור לעבוד בקבוצה של דראפיץ'.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...