"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לרגל שיפוצים: מלון דן קיסריה נסגר
שבעה חודשים יישאר מלון הגולף סגור. לאחר הפתיחה שתתרחש בפסח, ימותג כמלון יוקרה עם חוויה קולינרית ברמה גבוהה
לא ייראה כך לעוד הרבה זמן. מלון דן קיסריה // צילום: סיון פרג'

לרגל שיפוצים: מלון דן קיסריה נסגר

שבעה חודשים יישאר מלון הגולף סגור. לאחר הפתיחה שתתרחש בפסח, ימותג כמלון יוקרה עם חוויה קולינרית ברמה גבוהה

אילן גטניו
, עודכן

מלון דן קיסריה נסגר היום (ראשון) לשבעה חודשים, שבמהלכם ישופץ וימוצב כמלון נופש יוקרתי. מהלך מתבקש כדי להתאים לסטנדרטים הקיימים בשנים האחרונות.

במהלך שבעת חודשי השיפוץ, יחודשו כל השטחים הציבוריים, הלובי, חדר האוכל, המסעדות, האולמות, הספא וחדר הכושר וגם 116 החדרים והסוויטות. המלון צפוי להיפתח מחדש לקראת חג הפסח הקרוב.

מלון הנופש והגולף בקיסריה, שהוקם על ידי הברון אדמונד דה רוטשילד, נרכש בשנת 1971 על ידי משפחת פדרמן, הבעלים של רשת מלונות דן, ולאחר שיפוץ יסודי שנמשך שנה נפתח מחדש תחת השם "דן קיסריה".

עם השנים, מלון דן קיסריה יצר לו מוניטין בקרב שחקני גולף, אנשי עסקים, יהודי התפוצות, סלבריטאים וכמובן קבוצות כדורגל שערכו מחנות אימונים במגרש המקצועי של המלון בתקופות החורף האירופאי וניצלו את מזג האוויר של ישראל.

לקראת השיפוץ קיימה הנהלת רשת מלונות דן ארוחת ערב מיוחדת של פורום מנהלי הרשת, והתקיים טקס סימלי של תחילת "הריסת המלון", בו המנהלים התחילו את הריסת מעטפת המלון באמצעות פטישים. לדברי מנכ"ל מלונות דן רונן ניסנבאום, המלון המחודש יפנה לקהל מהארץ ומהעולם ויציע חוויית אירוח איכותית, שירות אישי ומפנק וחוויה קולינרית ברמה הגבוהה ביותר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...