"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
זקוקים לתמיכה מאגף שמאל
הקבוצה מהבירה מחפשת מגן שמאלי זר, וגיא לוזון צמצם את הרשימה לשלושה מועמדים, בתקווה שאחד יצטרף בקרוב • אריק סאבו קיבל שחרור מהנבחרת וישחק נגד חדרה
נלום. לא יגיע לבית"ר ירושלים // נלום. מחזיק בשתי הופעות בנבחרת הולנד

זקוקים לתמיכה מאגף שמאל

הקבוצה מהבירה מחפשת מגן שמאלי זר, וגיא לוזון צמצם את הרשימה לשלושה מועמדים, בתקווה שאחד יצטרף בקרוב • אריק סאבו קיבל שחרור מהנבחרת וישחק נגד חדרה

שי ארצי
, עודכן

מאמצים גדולים של אנשי בית"ר ירושלים לצרף בימים הקרובים מגן שמאלי זר. המאמן גיא לוזון צפה לאחרונה בעשרות שחקנים, סוכנים הציעו הרבה אפשרויות, אך כעת צמצמו בבירה את רשימת המועמדים לשלושה ומקווים כי אחד מהם יגיע בסופו של דבר.

אחד השמות המעניינים שהוצעו לבית"ר הוא המגן ההולנדי מיקל נלום בן ה־27, שבשבע העונות האחרונות רשם יותר מ־120 הופעות במדי פיינורד. נלום, שיכול לשחק גם כבלם ורשם ב־2013 שתי הופעות במדי נבחרת הולנד, הושאל בינואר לספרטה רוטרדם, אך סבל מכמה פציעות ובקושי שיחק. מיעוט הדקות של השחקן בחצי העונה החולפת כנראה גם השפיע על קבלת ההחלטות של הירושלמים, שלמרות הרזומה המרשים לא יצרפו אותו.

אריק סאבו פנה למאמן נבחרת סלובקיה יאן קוזאק, בבקשה להצטרף באיחור לשאר שחקני נבחרת ארצו כיוון שחשוב לו להיות חלק מהקבוצה במשחק מול הפועל חדרה בשני הקרוב. קוזאק אישר לסאבו להישאר עוד יום עם הקבוצה ומיד לאחר המשחק יטוס אריק לסלובקיה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...