"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רוסיה: "זרים מתכננים לביים מתקפה כימית בסוריה"

דובר הצבא הרוסי הזהיר מפני ניסיון של "כוחות זרים" ליצור מצג שווא של פשעי מלחמה באידליב במטרה להצדיק מתקפה אמריקנית בסוריה • לאחרונה הזהיר ג'ון בולטון, היועץ לביטחון לאומי בממשל טראמפ, כי "ארה"ב תגיב בצורה קשה לשימוש בנשק כימי בסוריה"

,עודכן
חובש צבאי רוסי מטפל בילדה שנפגעה בקרבות בסוריה // צילום: איי.אף.פי // חובש צבאי רוסי מטפל בילדה שנפגעה בקרבות בסוריה // צילום: איי.אף.פי

משרד הביטחון הרוסי טוען כי "מומחים זרים"הגיעו לסוריהבמטרה לביים מתקפה כימית במחוז אידליב, זאת על מנת להצדיק מתקפה אמריקנית נוספת בסוריה.

דובר משרד הביטחון הרוסי, הגנרל איגור קונשנקוב, הודיע לכלי התקשורת במדינה כי המזימה צפויה להתרחש בעוד יומיים בכפר זיטא, בצפון מערב מחוז חאמה.

קונשבקוב טען כי "שמונה מומחים דוברי אנגלית" כבר נמצאים במקום במטרה להטמין ראיות לשימוש בנשק כימי כשקבוצה שלתושבים ממחוז אידליבהגיעו למקום, הנמצא בשליטת המורדים, במטרה לשמש כשחקנים הסובלים מפגיעות נשק כימי והפצצות של המשטר הסורי.

בהמשך טען דובר משרד הביטחון כי הזרים מתכוונים להשתמש בארגון החילוץ וההצלה "הקסדות הלבנות" כניצבים ולהציג תמונות שלהם מפנים "נפגעים" מההריסות.

משרד הביטחון הרוסי הזהיר כי צרפת, בריטניה וארצות הברית מתכוונות להשתמש במתקפה המפוברקת כסיבה להפציץ מטרות הקשורות למשטר אסד בסוריה.

מוקדם יותר החודש הזהיר יועצו לביטחון לאומי של נשיא ארצות הברית, ג'ון בולטון, כי: "אם המשטר הסורי ישתמש בנשק כימי, אנו נגיב בצורה החזקה ביותר שניתן להעלות על הדעת, כך שעליהם לחשוב טוב על העניין".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר